(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

AQ Qiela Beauty aq_qiela_beauty aq_qiela_beauty Posts

aq_qiela_beauty. Botox Serum by AQ Qiela Beauty. .
Versi Rose
.
.
🎀merawat jerawat ser

Botox Serum by AQ Qiela Beauty. . Versi Rose . . 🎀merawat jerawat serta jeragat 🎀membentuk muka menjadi v shape 🎀menaikkan pipi yang jatuh 🎀melembapkan kulit untuk mendapat effect glowing 🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 🎀mengecilkan pori-pori muka supaya tidak berminyak 🎀mengurangkan kedutan dan garis diwajah akibat lanjutan usia 🎀membuatkan solekan tahan lebih lama dan glowing

Share 5 0
aq_qiela_beauty. Botox Serum by AQ Qiela Beauty. .
Versi Rose
.
.
🎀merawat jerawat ser

Botox Serum by AQ Qiela Beauty. . Versi Rose . . 🎀merawat jerawat serta jeragat 🎀membentuk muka menjadi v shape 🎀menaikkan pipi yang jatuh 🎀melembapkan kulit untuk mendapat effect glowing 🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 🎀mengecilkan pori-pori muka supaya tidak berminyak 🎀mengurangkan kedutan dan garis diwajah akibat lanjutan usia 🎀membuatkan solekan tahan lebih lama dan glowing

Share 2 0
aq_qiela_beauty. Puas hati dengan Serum ni katanya..

Puas hati dengan Serum ni katanya..

Share 6 0
aq_qiela_beauty. Repeat by this customer.3 kali repeat order AQ Serum Botox ni...
Katay

Repeat by this customer.3 kali repeat order AQ Serum Botox ni... Kataye best pakai muka tak berminyak..

Share 8 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aq_qiela_beauty. Promo Season..
Dapatkan segera

Botox Serum by AQ Qiela Beauty. .
.
.

Promo Season.. Dapatkan segera Botox Serum by AQ Qiela Beauty. . . . . 🎀merawat jerawat serta jeragat 🎀membentuk muka menjadi v shape 🎀menaikkan pipi yang jatuh 🎀melembapkan kulit untuk mendapat effect glowing 🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 🎀mengecilkan pori-pori muka supaya tidak berminyak 🎀mengurangkan kedutan dan garis diwajah akibat lanjutan usia 🎀membuatkan solekan tahan lebih lama dan glowing

Share 4 0
aq_qiela_beauty. Botox Serum by AQ Qiela Beauty. .
.
.
.
🎀merawat jerawat serta jeraga

Botox Serum by AQ Qiela Beauty. . . . . 🎀merawat jerawat serta jeragat 🎀membentuk muka menjadi v shape 🎀menaikkan pipi yang jatuh 🎀melembapkan kulit untuk mendapat effect glowing 🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 🎀mengecilkan pori-pori muka supaya tidak berminyak 🎀mengurangkan kedutan dan garis diwajah akibat lanjutan usia 🎀membuatkan solekan tahan lebih lama dan glowing Nak muka licin bila makeup? Nak makeup nampak glowing je? Nak cari foundation tahan lama? Haaaa!!!!! Glowing foundation by AQ Qiela Beauty kan ada.. pilih je nak colour yang mana.If uolls tak percaya scroll gambar2 iolls.Cantek semua.. AQ Glowing Foundation la citeye. Tengok 👇 ni.Kebaikan dia pun ada tau 🎀melembapkan kulit yang kering 🎀mehaluskan kulit 🎀meningkatkan sel metabolisme kulit 🎀memperbaiki imunisasi kulit 🎀wajah nampak glowing dan lembut 🎀spf 50 🎀tidak berminyak 🎀tahan lebih dari 8 jam Whatp Order 017-7761411

Share 4 0
aq_qiela_beauty. Si cantek ni customer baru yang nak cuba AQ Botox Serum..
Makin cantek

Si cantek ni customer baru yang nak cuba AQ Botox Serum.. Makin cantek la si adik manis ni.. Botox Serum by AQ Qiela Beauty. . . . . 🎀merawat jerawat serta jeragat 🎀membentuk muka menjadi v shape 🎀menaikkan pipi yang jatuh 🎀melembapkan kulit untuk mendapat effect glowing 🎀mencerahkan kulit tanpa pengelupasan 🎀mengecilkan pori-pori muka supaya tidak berminyak 🎀mengurangkan kedutan dan garis diwajah akibat lanjutan usia 🎀membuatkan solekan tahan lebih lama dan glowing #aqbotoxserum #aqglowingfoundation #siscantik #serum #promotionraya

Share 5 0
aq_qiela_beauty. Raya sebulan kan!!!
Raya 11 baru dapat jumpa smua ting tong ni.
If las

Raya sebulan kan!!! Raya 11 baru dapat jumpa smua ting tong ni. If last year kita boomerang je,this ye feeling video ler.. #riangraya #eid2019 #sepupusepapat #weekendvibes #harirayaidulfitri2019 #gelakpecahhabis

Share 13 4
aq_qiela_beauty. 4th Raya.
Athira Engagement
8 Jun 2019
#stillraya 
#peaches 
#klangval

4th Raya. Athira Engagement 8 Jun 2019 #stillraya #peaches #klangvalley #engaged #aq_qiela_beauty #botoxserum

Share 11 1

Sambut menantu ceremony Shi & Iwan 24 March 2019

Share 11 2
aq_qiela_beauty. 9 NMarch 2019
Reception Shuhada & Iwan
#muamalaysia 
#smokeyeye 
#nude

9 NMarch 2019 Reception Shuhada & Iwan #muamalaysia #smokeyeye #nudemakeuplook

Share 9 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aq_qiela_beauty. AQ Botox Serum jadi pujaan hati

AQ Botox Serum jadi pujaan hati

Share 3 0
aq_qiela_beauty. AQ Botox Serum
2 buyer in one time
#aqbotoxserum 
#aqqielabeauty 
#aqg

AQ Botox Serum 2 buyer in one time #aqbotoxserum #aqqielabeauty #aqglowingfoundation

Share 4 0
aq_qiela_beauty. AQ Glowing Foundation

AQ Glowing Foundation

Share 1 0

Dinner Makeup by me 26/01/2019 Thank dear

Share 8 0

🎉2019🎊Happy New Year To Y’all. #2019 #NewYear #pitckl #2spicytohandle #skylandkualalumpur #lemeridien

Share 28 0

Always Classy, Never Trashy, Just a Little Nasty #medan #indonesia #holidaytrip2018 #guccipants #cornskinhijab #yellow #morningcoffee

Share 23 5

Look Amazing the Way Gucci on You #gucci #ootd #medan #travelog #maroon #guccioutfit

Share 12 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
aq_qiela_beauty. Liana Engagement Day 
#hudapalette 
#maybelline 
#essense 
#shahalam

Liana Engagement Day #hudapalette #maybelline #essense #shahalam

Share 10 0
aq_qiela_beauty. National day celebration with Malindo
#red suit
#butikdsinari 
#greysc

National day celebration with Malindo #red suit #butikdsinari #greyscarf #red team #makeup lover #aqqielabeauty

Share 10 0
aq_qiela_beauty. When i was drive this morning.I teringat when i was start work masa yo

When i was drive this morning.I teringat when i was start work masa young2 dulu2 kan.Ada je sis2 yang suka mengata iolls,hair blonde la,seksi la.Pastu nak compare2 i dengan my sister la.But nasib baik la i ni memang jenis pekak telinga,sebab before tak pandai nak jadi mulut lancang ni. . . . Bila tengok2 balik yang mengata tu tak da pun improve life dia.Sama je macam dulu,tak ubah lifestyle tu.But if good life,mybe i tak nampak.Alhamdlh la for that person. . . But yang always stalker iolls ni.Boleh je follow yang baik2.Yang tak baik please jauh kan ye. HAPPY NATIONAL DAY 🇲🇾 P/s Gambar sekadar hiasan #nationaldaymalaysia2018 #nephews #feelblessed #fridaynight #muamalaysia #mua #makeuplover

Share 7 0
aq_qiela_beauty. No edit just natural lighting.
Makeup by qiela
#mua 
#muamalaysia 
#mu

No edit just natural lighting. Makeup by qiela #mua #muamalaysia #muamalaysiamurah #alfaalhacosmetic #zawaralipsmatte #hudabeauty

Share 8 1