(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

0Best Friend(s)
No content yet
0Check-in(s)
No content yet
1Profile Dynamics
  • Happy

Caal Didi caaldidi caaldidi Posts

caaldidi. tumpang panas pagi 🌞 vitamin d kan 🌈 alhamdulillah

tumpang panas pagi 🌞 vitamin d kan 🌈 alhamdulillah

Share 20 2
caaldidi. Selamat hari lahir 🎸 @wannamiron 🎸 Semoga berjaya dunia dan akhirat.

Selamat hari lahir 🎸 @wannamiron 🎸 Semoga berjaya dunia dan akhirat. aamiin. . Terima kasih selalu membantu memudahkan kerja. ada time sama sama semalam tapi tak celebrate. sori 🙏

Share 15 1
caaldidi. 🎸 9.30 MALAM INI, #JomJamAkustik bersama-sama penyampai @diany_la_dol

🎸 9.30 MALAM INI, #JomJamAkustik bersama-sama penyampai @diany_la_dolce . 🎤 Berhibur secara akustik bersama @samsuhaid (cc : @acapracus @hypebeatofficial @sariahidris @liferecordsmy @ekynnshahidan @samsuhaidears) dan @windbandofficial (cc : @shahidgram__) 👏 Terima kasih @samylieyaa . 🎧 Dengar menerusi @klfm97.2 #KLfm972 #RentakInteraktifKota | http://klfm.rtm.gov.my | https://myklik.rtm.gov.my/live2.php?ch=16 | @radiortm_malaysia @rtm_malaysia | #RTMMobile . 📣 #music #genre #song #songs #TagsForLikes #melody #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #repeat #listentothis #instamusic #JJA2019 @caaldidi #caaldidi . Grafik @azmiseven

Share 9 0
caaldidi. saja nak penuhkan wall 😛😛😛😛😛

saja nak penuhkan wall 😛😛😛😛😛

Share 30 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
caaldidi. RAKAMAN #JomJamAkustik | #071119 | Khamis
.
🎧 @diany_la_dolce 🎤 @myk
Share 15 5
caaldidi. RAKAMAN #JomJamAkustik | #071119 | Khamis
.
🎧 @diany_la_dolce 🎤 @ren
Share 15 1
caaldidi. ajak makan tak nak...nak hug jak 😛
.
last tu TB 👀 🐈

ajak makan tak nak...nak hug jak 😛 . last tu TB 👀 🐈

Share 22 5
caaldidi. RAKAMAN #JomJamAkustik #JJAOtai | #061119 | Rabu
.
🎧 @diany_la_dolce
Share 9 0
caaldidi. moncong cmni nampak macam ada masalah ke nampak cam majuk @nadeeya_kla

moncong cmni nampak macam ada masalah ke nampak cam majuk @nadeeya_klasik @dyya_nawai 😛😂🤣🤔🎸

Share 27 4
caaldidi. 5 NOVEMBER 2019
#KLfm46 💝🎁🎉🎊🎗🏆

5 NOVEMBER 2019 #KLfm46 💝🎁🎉🎊🎗🏆

Share 14 7
caaldidi. date ni tak valid dah 😛 stat 2013 dia pindah p date lain pulak 🤣

date ni tak valid dah 😛 stat 2013 dia pindah p date lain pulak 🤣

Share 1 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
caaldidi. Reposted from @klfm97.2 (@get_regrann) -  #021119 Konsert #KenanganLal
Share 7 0
caaldidi. Terima kasih @asfasyara untuk pic ni. Konsert #KenanganLaluKL #KLKL #K

Terima kasih @asfasyara untuk pic ni. Konsert #KenanganLaluKL #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama

Share 21 0
caaldidi. Terima kasih @rajaema ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semalam hehe

Terima kasih @rajaema ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semalam hehe 🥰 #AnganAngan 🥰 jumpa lagi nanti...in sha Allah #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama

Share 9 0
caaldidi. Terima kasih @fauziahlatiff ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semala

Terima kasih @fauziahlatiff ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semalam hehe 🥰 #TerataiLayuDiTasikMadu #HariYangIstimewa 🥰 #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama jumpa lagi nanti...in sha Allah

Share 16 2
caaldidi. Terima kasih @sherlieza78 ❤ datang Konsert #KenanganLaluKL semalam sup

Terima kasih @sherlieza78 ❤ datang Konsert #KenanganLaluKL semalam support semua artis hehe #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama

Share 5 1
caaldidi. Terima kasih Kak @safurashah ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semal

Terima kasih Kak @safurashah ❤ meriahkan Konsert #KenanganLaluKL semalam hehe 🥰 #SedalamManaCintaMu 🥰 #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama

Share 10 0
caaldidi. Terima kasih @emcee_din_rasta datang Konsert #KenanganLaluKL semalam h

Terima kasih @emcee_din_rasta datang Konsert #KenanganLaluKL semalam hehe 🥰 mata mana mata? 🥰 . #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama

Share 9 2
caaldidi. dah tengah hari ni! tido lagi dia 😛😆😀🤣😂 haih... mangkit...jom g k

dah tengah hari ni! tido lagi dia 😛😆😀🤣😂 haih... mangkit...jom g konsert #KLKL

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
caaldidi. 🎸 9.30 MALAM INI, #JomJamAkustik bersama-sama penyampai @diany_la_dol

🎸 9.30 MALAM INI, #JomJamAkustik bersama-sama penyampai @diany_la_dolce . 🎤 Berhibur secara akustik bersama PRINCE AFFA (cc : @along__bakar) dan @oneavenuebandofficial (cc : @futuremusicentertainment) 👏 Terima kasih @samylieyaa . 🎧 Dengar menerusi @klfm97.2 #KLfm972 #RentakInteraktifKota | http://klfm.rtm.gov.my | https://myklik.rtm.gov.my/live2.php?ch=16 | @radiortm_malaysia @rtm_malaysia | #RTMMobile . 📣 #music #genre #song #songs #TagsForLikes #melody #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #repeat #listentothis #instamusic #JJA2019 @caaldidi #caaldidi . Grafik @azmiseven

Share 6 0
caaldidi. Jom!  Ramai-ramai memeriahkan Konsert #KenanganLaluKL #KLKL #KLKL15Tah

Jom! Ramai-ramai memeriahkan Konsert #KenanganLaluKL #KLKL #KLKL15Tahun #KitaNyanyiSama, pukul 9.00 malam, 2 NOVEMBER 2019 (SABTU) di Pasar Seni, Kuala Lumpur. . Menampilkan artis-artis popular @zarulumbrella @tomokofficial @roy_kapilla @ifa_raziah RUHIL @rajaema @safurashah @ramlahram383 Datuk @khadijah_ibrahim_official @fauziahlatiff @ellyaxl @kazar35 @ezadlazim FREDO @rahmadmega ; pelawak @angelinetanyy SATHIYA @cacarajalawak_official ABON dan bersama-sama penyampai @zullas3 @anismaazwatiahmad diiringi KOMBO RTM ortm_official . Terima kasih kepada @centralmarketkualalumpur . Pengurusan #KLfm972 - @weazhan & @shahenry14 . Penerbit - @reamieyzain . SEMUA DIJEMPUT HADIR

Share 16 5