Gopeng

32,833 Posts Share
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
nature_lover1909. Rain drops 💕

Rain drops 💕

Share 2 0
king_off_king_official. Selamat malam

Selamat malam

Share 9 0
guatempurungextreme. MUSIM DAN MASA TERBAIK UNTUK WHITE WATER RAFTING!
www.wasap.my/6013259

MUSIM DAN MASA TERBAIK UNTUK WHITE WATER RAFTING! www.wasap.my/60132597854 . Musim terbaik untuk aktiviti White Water Rafting @ Gopeng telah tiba! Paras air Sungai Kampar yang semakin hari semakin baik amat menarik bagi anda untuk mencuba aktiviti sukan extreme terbaik ini. AWESOME!! PAKEJ MENARIK DENGAN HARGA BERBALOI MENANTI ANDA!! www.wasap.my/60132597854 . White Water Rafting. Kampar River. Gopeng, Perak. Malaysia. . www.wasap.my/60132597854 www.wasap.my/60132597854 www.wasap.my/60132597854 . #guatempurungextreme #waterraftingadventure #guatempurungexploration #sungaikamparwaterrafting #whitewaterraftinggopeng #peraktbg #visitperak2017 #visitperak2018 #visitperak2019 #visitperak2020 #visitperak #whitewaterraftingmalaysia #guatempurungperak #bootcampworkout #visitmalaysia #visitmalaysia2019 #visitmalaysia2020 #lonelyplanet #teambuilding #malaysiatrulyasia #tourismperak #cuticutimalaysia

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ls2success. 📷 Hoodie Dress
Brand : Disney 🛒RM 29.00 exclude postage

Available s

📷 Hoodie Dress Brand : Disney 🛒RM 29.00 exclude postage Available size : ✔️6m - 12m = 1pcs ✔️12m - 18m = 1pcs (Disney standart size) . 📳WhatsApp 013 733 5189 📳 . #jualangudang #dresskids #babyphotoshoot #bajubudak #bajubudakmurahmalaysia #trustedseller #bajubaru #warehousesale #promotion #murahmurah #cutebaby

Share 1 0
ls2success. 📷 White dress
Brand : Tenderly
🛒RM 29.00 exclude postage
❤️FREE Head

📷 White dress Brand : Tenderly 🛒RM 29.00 exclude postage ❤️FREE Headband Available size : ✔️1 year = 1pcs ✔️2 year = 1pcs (Tenderly standart size) . 📳WhatsApp 013 733 5189 📳 . #jualangudang #dresskids #babyphotoshoot #bajubudak #bajubudakmurahmalaysia #trustedseller #bajubaru #warehousesale #promotion #travel #murmur #tepipantai #islandgirl #kidsfashiontrends

Share 2 0
qamqama. Reposted from @jom_dakwah -  Mungkin kita dah lupa . Mungkin juga bole

Reposted from @jom_dakwah - Mungkin kita dah lupa . Mungkin juga boleh menjadi sebagai ulangkaji kita . . Percaya pada Malaikat adalah rukun iman . . Bukan sekadar percaya ada nya malaikat , tapi hukum ‘Fardhu Ain’ ‘Wajib’ kita mengenal dan mempelajari sifat ,tugas serta nama nama Malaikat. . .Dengan percaya ada malaikat kita tak pernah keseorangan.. . Ketika kita beramal ibadat dia datang menyaksikan kita dan menulis kebaikan kita . . Ketika kita melakukan maksiat dia juga sebagai saksi pada maksiat yang kita sedang lakukan.. . Malaikat menulis maksiat yang dilakukan . . Malaikat juga akan bercerita pada Allah ketika Hari Pembalasan di Padang Mahsyar tentang kebaikan dan maksiat yang kita lakukan.. . Semoga menjadi ilmu buat kita hari ini . Moga Allah memberi kebaikan pada kita di Dunia dan Akhirat ❤️ #jomMUHASABAHdiri

Share 7 0
deyla_88. Sabtu ( 24/08/2019)
Order hari Sabtu,ada yang nak selit order Pm acik

Sabtu ( 24/08/2019) Order hari Sabtu,ada yang nak selit order Pm acik la 0125164181

Share 18 0
nature_talks_back. Common Garden-Fence Lizard hatchling (𝘊𝘢𝘭𝘰𝘵𝘦𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘤𝘰𝘭�

Common Garden-Fence Lizard hatchling (𝘊𝘢𝘭𝘰𝘵𝘦𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘪𝘤𝘰𝘭𝘰𝘳). Although they spend most of their lives among foliage, the female Garden-Fence Lizard must lay her eggs in a small burrow dug in damp soil where they incubate for 6 to 7 weeks. Life for baby lizards is an uphill battle from the moment they hatch as the 2-inch long hatchlings are extremely vulnerable to environmental pressures such as predation. . . . . . #lizards #nature_shooters #nikon #natgeowild #reptilelover #herpetology #cuteanimals #nikonphotography #lizard #nature_brilliance #nature_lovers #nature #reptiles #naturephotography #herping #reptile #natgeoadventure #natgeoyourshot #reptilelove #reptilesofinstagram #naturelover #natgeo #naturelovers

Share 41 0
afaizul16. 🇲🇾🇲🇾Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan pol

🇲🇾🇲🇾Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar Motor kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..jom copy, paste ayat dan post gambar Motor korang kat wall masing-masing. @pipeon_sahabatselamanya @balatok_tetaphappy

Share 245 3
ahdekk_kechik05. Hy
Mt mlm😉

Hy Mt mlm😉

Share 35 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
bullahbulet. Tribute to Allahyarham Tajuddin - father in law with his family photo

Tribute to Allahyarham Tajuddin - father in law with his family photo shoot in Balakong in 1997. .... and when i was young at that time ..😉.

Share 33 8
watiffff_. 😌

😌

Share 63 0
nooradilawati5340. Lunch

Lunch

Share 6 0
khaaaaii_. Berharap Manjadi Teman Itu Cepat,Tetapi Persahabatan Adalah Buah Yang

Berharap Manjadi Teman Itu Cepat,Tetapi Persahabatan Adalah Buah Yang Lam Matangnya.🙂✨

Share 52 0
bookrackstore. Kenapa namanya Ekslusif Wanita ya?

Sebab alquran ni memang dah diceta

Kenapa namanya Ekslusif Wanita ya? Sebab alquran ni memang dah dicetak awal-awal dengan highlite pink tu pada ayat tertentu. Menarikkan? Highlite pada ayat yang dituju khas peringatan kepada wanita.💕 Ekslusif sangat, lagi ada cermin dalam quran ni. Nanti telek2 la tudung / telekung untuk sempurnakan aurat dan adab kita dgn quran. . Jom Sahabat2 dapatkan alquran tags ENUUR segera!! . . Cara Tempahan : . 1. Whatsapp +6013-491-6459 . Atau . 2. Tinggalkan klik je link dekat BIO untuk shopee link, senang mudah dan guaranteed. . #Bookrackstore #SahabateNuur #BringMoreHappiness #TEAMSahabateNuur #eNuur #AlQuranTajwidTerjemahan #AlquranHumaira #AlQuranEksklusifWanita #AlquranPelangi #AlQuran #AlQuranRaihan #AlQuranRabbani #AlQuranTajwidBerwarna #AlQuranTaggingByeNuur #AlQuranTagging #AlQuranTag #tagsafeeya #tag383 #tagenuur #reviewalqurantagenuur

Share 24 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
khaaaaii_. Senyuman Itu Sederkah Kan😊✨

Senyuman Itu Sederkah Kan😊✨

Share 48 1
ellanetanya. 🤧

🤧

Share 335 6
cow_0922. 好像很久沒有見面了😏😏

好像很久沒有見面了😏😏

Share 28 6
azmilamri92. 😋

😋

Share 2 0
shakinaa_kynaa. Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA
21-8👉🏻31-8-2019

1 BOTOL👉🏻R

Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA 21-8👉🏻31-8-2019 1 BOTOL👉🏻RM15 2 BOTOL👉🏻RM27 3 BOTOL👉🏻RM40 MARII kite serbu memang jimat gile-gile

Share 4 0
shakinaa_kynaa. Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA
21-8👉🏻31-8-2019

MARII kite s

Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA 21-8👉🏻31-8-2019 MARII kite serbu memang jimat gile-gile

Share 3 0
shakinaa_kynaa. Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA
21-8👉🏻31-8-2019

MARII kite s

Promo bebas MERDEKA🇲🇾🇲🇾 SAH HINGGA 21-8👉🏻31-8-2019 MARII kite serbu memang jimat gile-gile

Share 6 0
leanne.glauser. Abseiling in gopeng. Taken with GoProhero7. 
#gopro #travel #malaysia

Abseiling in gopeng. Taken with GoProhero7. #gopro #travel #malaysia #asia #waterfall #abseiling #goprphero7 #retreat #adventurer #nature #forest

Share 43 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
hushhush.beautee. Krim ada sabun pun ada
Semudah calitan krim dan buih-buih sabun je nak

Krim ada sabun pun ada Semudah calitan krim dan buih-buih sabun je nak dapatkan aset yang menawan *paling penting selamat,berkesan dan berbaloi SUAMI LANGSUNG TAK SENTUH SEJAK ASET KENDUR . " Saya sedih sangat kak,lepas dah ada 3 org anak, suami jarang sentuh saya. Breast makin kendur padahal sebab menyusu anak dia juga. Saya tau dia dah tak selera tengok saya, Lepas tuh ade kakak ipar suggest saya gunakan Love Potion. Lepas seminggu penggunaan,Alhamdulillah!! Breast dah tegang, membulat dan gebu. Memang saya rasa confident gila! Suami pun puji dan asyik senyum aje. Memang berbaloi2 beli Love Potion ni  Hushhush TERBUKTI berkesan untuk: . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menguatkan semula tisu payudara dan punggung 💋Mengurangkan stretch mark dan selulit 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu 💋Menaikkan semula punggung yang jatuh 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . . #hushhushperak #ovepotion #krimpayudara #tetekmontok #payudarakendur #mothercaremalaysia #terlajaklaris #f4f #s4s #l4l #c4c #likeforlike #likeall #like4like #likes4likes #liking #tagblender #followme #followback #followforfollow #follow4follow #followers #followher #follower #followhim #elfaris #elfiraloy #maluapabossku

Share 10 0
bagas.zakariah. #RumahLenggung - A rebuilt abandoned house from Lenggung, Perak. Reada

#RumahLenggung - A rebuilt abandoned house from Lenggung, Perak. Readapted for modern dwelling. . #bagaszakariah #gopeng #homestay #visitmalaysia #nature

Share 6 0