(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

ROSETYARA® HQ 📲0174106229 rosetyara_official rosetyara_official Posts

rosetyara_official. Bila dah hujung hujung tahun ni kakbab super duper busy dengan macam m

Bila dah hujung hujung tahun ni kakbab super duper busy dengan macam macam hal business ROSETYARA. Busy menilai prestasi 2019 dan busy susun atur strategy 2020 demi seluruh USAHAWAN ROSETYARA. Misi dan visi ROSETYARA 2020 lebih jelas. After 5 years, pelbagai ranjau onak duri sepanjang perjalanan dan Alhamdulillah ROSETYARA masih kekal sebagai ROSETYARA dan menjadi salah satu sumber pendapatan kami keluarga ROSETYARA. Alhamdulillah, Ramai USAHAWAN yang dari ZERO, berjaya dilahirkan. Dari yang tak pernah ada income sendiri, semua bergantung pada suami, mampu ada pendapatan sendiri. Bulan pertama just boleh buat 3 angka. Bila konsisten, lama lama jadi 4 angka dan ada yang 5 angka. Hebat semangat usahawan usahawan semua! Sifir ROSETYARA sangat mudah, sapa buat dia dapat! Moment yang paling happy bagi kakbab ialah bilamana usahawan share their result! Rasa nikmat dan puas tu taktau nak describe macam mana ❤️ Hye semua USAHAWAN HEBAT, BAKAL USAHAN HEBAT! Dan of course hye semua sayang sayang kakbab ! Kakbab love you ols #kakbab #rosetyarakosmetik #since2015 #pilihanbijakmalaysia #bab’sbutikjitra

Share 60 0

Pilih 2 item + 1 loose powder pada harga JIMAT!! Jimat dapat! Jelita hari hari dapat! Bonus, boleh jadi isteri tercinta dambaan suami high class! Lets! ❤️💋

Share 33 3
rosetyara_official. Lama dah BERKENAN foundation ROSETYARA? 
Okay ada berita baik! Beli HA

Lama dah BERKENAN foundation ROSETYARA? Okay ada berita baik! Beli HARI INI SAHAJA, dapat FREE 1 liptint RT yang sangat best dan mencantikkan dan menyihatkan bibir u ols ni SECARA PERCUMA. Ingat tau, belian harini SAHAJA. Lets order dengan ejen ejen RT ❤️

Share 55 1
rosetyara_official. ROSETYARA bukan baru lagi sis, dah 4 tahun kami di pasaran, ramai reti

ROSETYARA bukan baru lagi sis, dah 4 tahun kami di pasaran, ramai retis dah guna dalam drama dan movie sbb dia memang tahan lama dan full coverage sis . . "Terima kasih ROSETYARA, kerja kami lebih mudah dengan semua produk ROSETYARA, MAKEUP tahan lama, tak perlu makeup berulang ulang..nanti ada drama baru nak order lagi..." -makeup celebriti- . . Kini masalah anda mencari foundation yang sesuai kini terjawab : ❤️ 👉🏻Full Coverage Foundation 👉🏻Makin lama pakai, makin cantik kulit 👉🏻Untuk kulit cerah to medium 👉🏻Glowing 👉🏻Water Proof 👉🏻Superb Texture (sangat halus) 👉🏻Bebas dari bahan Kimia yg merbahaya 👉🏻Smooth finish 👉🏻SPF 50 👉🏻Sangat ringan ( macam tak pakai FD) 👉🏻Tahan 18 jam 👉🏻Senang Remove 👉🏻Tidak bercapuk 👉🏻Senang Blend 👉🏻Sangat Jimat (sebotol, tahan 14 bulan) 👉🏻NOT190504004K Now Ada kombo Yang Wow 🤝, boleh Pilih sis nak Yang Mane, Stok tak Banyak untuk sale ni, siapa Cepat Dia dapat 🙏🏻 #DecemberSale #rosetyara

Share 75 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rosetyara_official. “ SYOKLAH PAKAI FOUNDATION NI, dah la senang nak apply, ringan, dan ya

“ SYOKLAH PAKAI FOUNDATION NI, dah la senang nak apply, ringan, dan yang paling penting effect naik seri tu” ROSETYARA AMAZING FOUNDATION. Telah berpuluh ribu botol terjual. Yang dah cuba pasti akan repeat order. Harga asal RM98, kini promosi RM68 sahaja termasuk postage dan FREE GIFT. Dapatkan segera dan nikmati hari hari jelita luar biasa anda.

Share 72 15
rosetyara_official. Tq Melanie Tan dalam Drama Titian Takdir ❤️❤️❤️ #rosetyara #sangelina

Tq Melanie Tan dalam Drama Titian Takdir ❤️❤️❤️ #rosetyara #sangelina

Share 27 2
rosetyara_official. Hidup ni simple, tapi yang menjadikan hidup kita tak berapa simple is,

Hidup ni simple, tapi yang menjadikan hidup kita tak berapa simple is, kita selalu nak compare diri kita dengan orang lain. Pastu kita terkejar kejar. Nak kejar apa pun taktau? Boleh tak just FOKUS dengan business masing masing, family masing masing. Work hard untuk beli beras dapur masing masing dan jika ada rezeki lebih, tolong beli beras untuk dapur adik beradik sendiri. Dapat sesuatu? 💪🏻😍

Share 29 0
rosetyara_official. Selamat malam sayang sayang kakbab. Syukur dengan segala rezeki yang A

Selamat malam sayang sayang kakbab. Syukur dengan segala rezeki yang Allah kurniakan buat kita semua hari ini. Semoga esok ada rezeki sihat tubuh badan, kuat mental fizikal, untuk berjuang lagi 💪🏻😍

Share 87 0
rosetyara_official. Ejen Dan Stokis Produk ROSETYARA KOSMETIK Diperlukan
.
Rangkaian produ

Ejen Dan Stokis Produk ROSETYARA KOSMETIK Diperlukan . Rangkaian produk KOSMETIK ROSETYARA, 2020 ni genap 5 tahun di pasaran. Permintaan sangat tinggi dari seluruh pelusuk Malaysia! . Satu satunya jenama kosmetik yang lengkap! Sambil jelita sambil merawat skin u ols. Banyak MUA filem dan MUA drama yang pakai produk dari ROSETYARA. . Hari hari ramai yang pm cari foundation, cari lipmate . Sedih bila ada kawasan yang customer nak, kami kekurangan Ejen & Stokis . . Whatsapp sekarang untuk daftar ejen/ stokis. 0174106229 0194706229

Share 28 1
rosetyara_official. Wow promo is Coming guys ❤️❤️ #rosetyara #sale #freegift

Wow promo is Coming guys ❤️❤️ #rosetyara #sale #freegift

Share 45 10
rosetyara_official. Tak cuba tak tahu, bila cuba baru ❤️❤️❤️❤️ #lipmatte #series #rosetyar

Tak cuba tak tahu, bila cuba baru ❤️❤️❤️❤️ #lipmatte #series #rosetyara

Share 24 1
rosetyara_official. Selamat petang 😍

Selamat petang 😍

Share 38 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rosetyara_official. DULU CURANG, KINI KEMBALI CARI ROSETYARA. “ tak jumpa la pengganti ROS

DULU CURANG, KINI KEMBALI CARI ROSETYARA. “ tak jumpa la pengganti ROSETYARA kakbab, kena pakai ROSETYARA juga balik. “ Sis Wan singgah kat booth kakbab dan mintak kakbab makeup simple. So zassss kakbab buat 5min make over. Cust calit cc cream + be bellaz foundatiob beberapa dot. Set dengan matte powder. Siap!! So ni minimalist makeup. Simple dan nice kan? #rosetyara #rosetyarakosmetik #rosetyarafoundation #kosmetikterbaikmalaysia

Share 29 1
rosetyara_official. Dah cuba pasti nak lagi, jerawat pun pergi tak kembali 🤭 #cccream #co

Dah cuba pasti nak lagi, jerawat pun pergi tak kembali 🤭 #cccream #correct #and #care #cream #rosetyara

Share 37 0
rosetyara_official.

.................

Share 37 0

Buntu nak pilih barang makeup apa yang okay?? Okay mai kakbab suggest u ols ambik set ni. Almost lengkap tau. Ada spray sebelum Ada foundation Ada loose powder Ada lipbalm Ada spray selepas Pasni hari hari boleh bersiap cantik cantik untuk suami masing masing. Jangan bersiap untuk suami “orang “ sudah k! 💪🏻💪🏻😍 Jimat KAW KAW!!

Share 63 17
rosetyara_official. Happy weekend everyone. Jangan lupa calit calit ROSETYARA KOSMETIK, co

Happy weekend everyone. Jangan lupa calit calit ROSETYARA KOSMETIK, confirm weekend lebih wow!! 😍

Share 48 0
rosetyara_official. ❤️❤️ #lipmatte #rosetyara

❤️❤️ #lipmatte #rosetyara

Share 15 4
rosetyara_official. Beli satu kombo, dapat :
1 kupon cabutan bertuah ❤️❤️
4 free gift ❤️❤️

Beli satu kombo, dapat : 1 kupon cabutan bertuah ❤️❤️ 4 free gift ❤️❤️

Share 117 25
rosetyara_official. Beli satu kombo, dapat :
1 kupon cabutan bertuah ❤️❤️
4 free gift ❤️❤️

Beli satu kombo, dapat : 1 kupon cabutan bertuah ❤️❤️ 4 free gift ❤️❤️

Share 135 65
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
rosetyara_official. 2 minggu di perantauan. Berusaha! Sebarkan dan usaha untuk terus mempe

2 minggu di perantauan. Berusaha! Sebarkan dan usaha untuk terus memperkenalkan jenama ROSETYARA KOSMETIK ke seluruh pelusuk Malaysia dan BRUNEI! Thank you semua TEAM , orang kuat ROSETYARA! Nani Sabri Khomaini Ibrahim Rasnawati Usman Danny Evans Wan Nur Shazlyanaa Brenda ByAnjangmurad. We learn a lot! Alhamdulillah ROSETYARA semakin mengganas di Brunei! KAKBAB belum sempat sampai Kedah, STOKIS BRUNEI dah whatsapp nak RESTOK BARANG! Syukur ❤️💪🏻 Next, kita jelajah pantai timur pulak! Never give up! 2020 tahun ROSETYARA lebih menyinar. Ameen

Share 27 0

Work hard and smart and never surrender! #usahawanrosetyara #usahawankosmetik

Share 46 0

Yay!!! Complete 3 dayes #lefestour event BRUNEI. And now tengah tunggu flight untuk pulang ke Malaysia dan standby untuk next event di Kelantan 😍

Share 42 0

ROSETYARA in love with rakyat brunei ❤️😍

Share 129 11