(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

Albania 🌍 secret.albania secret.albania Posts

🎶 - Accept. Adopt. Move on. 🎶 It's time to choose yourself. 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @k_tsiavou 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #tirana #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania

Share 1239 2

🎶 - The sun will rise and we will try again. 🎶 Transform your self every day.🌍😁 - Zverneci, Vlorë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @journey_withoutamap 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #vlora #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania #zverneci

Share 1305 6

🎶 - Something wonderful is going to happen in your life soon. 🎶 Always be kind. 🌍😁 - Krujë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @ste_phyie 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania #kruje

Share 938 8

🎶 - You deserve to be someone's first choise. 🎶 Let yourself rest. 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @grisildahasani 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania #tirana

Share 1265 2
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🎶 - Give yourself a break. 🎶 Don't stress about things you can't control. 🌍😁 - Përmet, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @fab_muh 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #secretalbania #jemibashkë #mysecretalbania

Share 1080 2

🎶 - You are the most valuable investment you will ever make. 🎶 Make this happen join in this wonderful joy. 🌍😁 - Korçë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @alisadoci 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #korce #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania #korça #korçë

Share 1199 2

🎶 - I am living a healthy, healthy, healthy, life. 🎶 Choose happy thoughts. 🌍😁 - Theth, Shkodër, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @lauvdm_ 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #jemibashkë #secretalbania #mysecretalbania #theth

Share 718 0

🎶 - Being appreciated is such a great feeling. 🎶 You are not alone. 🌍😁 - Valbonë, Tropojë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @e.photography10 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #secretalbania #jemibashkë #mysecretalbania

Share 979 10

🎶 - We left our hearts in Albania. 🎶 Love led me all way to you. 🌍😁 - Korçe, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @gersi_kurti 📸 😉 👌

Share 1857 1

🎶 - Always remember those who were there for you when you where struggling. 🎶 Eat less from the box and more from the earth. 🌍😁 - Durrës, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @zekadrita 📸 😉 👌

Share 482 1

🎶 - My first blessing of the day, I woke up. 🎶 People with great passion can make the imppossible happen. 🌍😁 - Valbonë, Tropojë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @erakerrnaja 📸 😉 👌

Share 1891 2

🎶 - I want something unexpecatedly good to happen to you right now. 🎶 We are here, that is us, that is home. 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @elsamyrtaj 📸 😉 👌 #knaqumesecretalbania #mysecretalbania #jemibashkë

Share 1114 4
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🎶 - Hello Hooman!! 😋 Here I'm enjoying first snow in country with my family. 🎶 Take care of your self. 🌍😁 - Kosovo♡ Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @evathechowchow 📸 😉 👌

Share 1137 5

🎶 - Sometimes good things fall apart so better things can fall together. 🎶 Never give up! 🌍😁 - Shkodër, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @kido_photography 📸 😉 👌

Share 778 5

🎶 - You don't have to prove yourself to anyone. 🎶 Those who require a proof can't see your value anyway. 🌍😁 - Shkodër, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @theracinglion 📸 😉 👌

Share 2614 11

🎶 - Staying positive is real strength. 🎶 Damn I love this city! ⚡ Back to summer. 🌍😁 - Sarandë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @danieelizabeth 📸 😉 👌

Share 1078 1

🎶 - Integrity and positivity are very attractive. 🎶 Make this december to remember. 🌍😁 - Valbonë, Tropojë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @juelabakiasi 📸 😉 👌

Share 1021 0

🎶 - Happy Independence Day of Albania. 🎶 Faith, Hope, Believe, Smile. We are together in this joy. 🥳🤗 God bless and protect us! 🌍😁 - Kosovë=Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @arbinakryeziu 📸 😉 👌

Share 2942 20

- SI MUND TË NDIHMONI?! • Krijoni një ndjenjë sigurie: Fëmija juaj ju kërkon të krijoni një ndjenjë besimi dhe sigurie. Aftësia juaj për të qëndruar të qetë mund të bëjë të afërmit tuaj më mirë. Ndani me terma të thjeshtë se si po ndiheni dhe shpjegoni mënyrat me të cilat po përpiqeni të përballeni me atë që ndodhi. Theksoj që ju dhe të rriturit e tjerë po bëni gjithçka që është e mundur për tu siguruar që njerëzit janë të sigurt dhe të lirë nga dëmtimi. • Jini të disponueshëm: Lërini fëmijët tuaj të bëjnë pyetje. Gjëra që mund t'i dini. • Respektoni të gjitha ndjenjat: Ndjenjat, mendimet dhe reagimet e fëmijës tuaj mund të jenë të ndryshëm nga tuajat. • Të jetë e përshtatshme në moshë: çdo fëmijë reagon ndryshe ndaj katastrofave sipas etapa të tij / saj emocionale dhe zhvillimore. Çdo fazë sjell një fëmijë një kuptim i ri i botës dhe si ndodhin ngjarjet. Prandaj, është e rëndësishme të shpjegoni ngjarjet me fjalë që një fëmijë mund ta kuptoj. • Shprehuni përmes lojës dhe artit: Disa fëmijë mund të mos dëshirojnë të flasin në lidhje me ndjenjat ose frikën e tyre. Ndihmoni ata të shprehin se si ndihen përmes vizatimit, lojës, shkrimit ose aktiviteteve të tjera të përshtatshme në moshë. • Fëmija juaj do të marrë informacion jo vetëm nga ju, por gjithashtu nga por gjithashtu nga bashkëmoshatarët dhe media. Pyet fëmijën tuaj për atë që ai ose ajo e di. Nëse fëmija juaj vendos ta bëjë këtë, le ta shpjegojë me fjalët e tij/saj tërmetin dhe efektet e tij.Kjo do të sigurojë një mundësi për të pastruar çdo keqinformim ose keqkuptim. • Edukoni: Ju mund të duhet të jepni shpjegime për ato që janë pas goditjeve dhe se ato do të bëhen më pak në numër dhe më pak gjatë orarit të fortë. Siguroni fëmijëve informacionin bazë dhe të saktë se ato duhen. Shmangni detajet, pasi ka të ngjarë të jenë shqetësuese. • Ulja e ekspozimit të mediave: Minimizoni ekspozimin e fëmijës suaj ndaj mediave mbulimi i tërmetit. Shikimi i pamjeve ose dëgjimi përshkrimet e tërmetit dhe pasojat e tij vetëm do të rriten ankthi i një fëmije. Për shembull, një fëmijë i vogël mund të mos e kuptojë se pamjet në media të ndërtesave që janë shembur apo viktimave të shqetësuara janë përsëritjet e një ngjarje.

Share 1538 8

🎶 - It is ok to have weak moments and bad days. 🎶 The true strength is in pulling oneself up. 🌍😁 - Vlorë, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @ina.naka 📸 😉 👌

Share 974 5
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

🎶 - Never settle for less than your deserve. 🎶 Be proud of your efforts and your progress. 🌍😁 - Shkodër Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @enxhivrapi 📸 😉 👌

Share 1243 0

🎶 - All we have is now. 🎶 I believe you can achieve every level you want. 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥️ Photo sent by: @bydapo 📸 😉 👌

Share 1021 12

🎶 - Be strong, I know you can! 🎶 I believe in you! 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @stela.tare 📸 😉 👌

Share 1328 20

🎶 - Stay strong make them wonder how still you are smiling. 🎶 Let yourself rest. 🌍😁 - Tirana, Albania. 😍😍 Follow @secret.albania 👈 to be featured. ♥ Photo sent by: @gjinakelmendi 📸 😉 👌

Share 2921 8