(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
paisagistabrunojohann. Não existe nada tão incrível quanto partilhar nossos dias com a nature

Não existe nada tão incrível quanto partilhar nossos dias com a natureza ao nosso redor. 🍃 ⠀ Por isso, invista em seu bem-estar! 🍀 ⠀ . . . ⠀ #PaisagistaBrunoJohann #Paisagismo #Paisagismosdeluxo #LuxuryGarden #brunojohann #lifestyle #garden #instagood #archdaily

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nunca misture óleo quente + água. Tenha amor a sua vida e de seus familiares! ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ✍🏻Use #civilengineerblog.oficial ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #engineering #engineer #engcivil #engenharia #engenhariacivil #civilengineerblogoficial #concrete #building #construção #architecture #arquitetura #archdaily #work #building #marketingdigital #marketing #empreendedorismo #empreendedores #empreender

Share 2 0

И вот ещё вопрос :как это всё уместить на 54 м, когда хочется уютно, а получается тесно? Было бы ещё одно окно -вообще не вопрос был бы. А вот что делать если: 1) комнаты в изначально заложенной планировке длинные и узкие 2)кухня с котлом заложены в глубине комнаты и с жилой не объединить 💥 3)по окну на комнату-от пола до потолка, а функциональных зон -4 шт. в этой части и каждой нужен естественный свет ☀️ #ntlmnx_квартиркин #archdesign #archdaily #mymidcenturymix #smallspaceliving #interiordesigner #architecture #architecturelovers #archlife #morpholioboard

Share 3 0

SN456 | New Project | Master Bedroom | Stay tuned! #weareexcited

Share 3 1
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
jpdanet. This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood

This turn of the century building in New York's Gramercy neighborhood held a complex mix of floor-through apartments, vacant SRO units, retail and light industrial space. Renovations were necessary to upgrade the building infrastructure, as well as create a larger unit for the owner's growing family. Changes to the Certificate of Occupancy as well as the project's location in an MTA Special Land Use Zone meant that numerous administrative hurdles would have to be overcome to obtain all of the required permits. Ultimately an airy duplex was created by combining the top two floors and adding a private interior stair. New skylights flood natural light into the upper family room and cook's kitchen below. #residentialarchitecture #studioproject #microapartment #tinyhouses #flexiblearchitecture #aiaawards #bobdesignmagazine #dwell #aiaexhibition #newyorknow #smallprojectsawards #archdaily #nymag #nymagazine #frankoudemanphotographer #amybarkowphoto

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
laurafatule. Y por último, les muestro el interior del area de vestidores del proye

Y por último, les muestro el interior del area de vestidores del proyecto Sportline America Galeria 360. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Las paredes revestidas de madera, piso en porcelanto gris, puertas revestida en placa metálica color negro al igual que los zócalos y perfiles. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ¡Déjame saber si te gustan estas terminaciones! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Sportlineamerica #laurafatule #latulsrl #Motivacional #visualmerchandising #interiordesign #comercial #interiorarchitect #architecture #interiorlovers #interiors #indoors #decor #decoration #livingdecor #art #interiordesign #interiordesigner #archdaily #indoors #greatinteriors #comercialdesign #design #designinspiration #santodomingo #disenocomercial #concept

Share 14 0