(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pas terrible ce pays 😊 #albania🇦🇱 #butrint

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
smartchoice_al. Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME  2 SPEAKER ©👊

Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME 2 SPEAKER ©👊 👉Kundra ujit dhe nje cilesi maksimale zeri Lidhet me: 👉Bluetooth 👉USB 👉AUX 👉Memory Card 👉Kapaciteti i baterise: 3000 mAh 👉Kohezgjata e baterise: 15 ore minimumi 👉Porosit tani dhe perfito nje fish AUX falas 😍 👉Mundesi transporti kudo ne Shqiperi 👉CMIMI: 4500 Leke 👉Mundesi kontakti ne DM, WhatsApp 0675798246 📞 --------------------------------------- #tirana #durres #fier #elbasan #vlore #shkoder #sarande #lezhe #lac #butrint #ksamil #padam #airpods #piu39 #taxishopelectronic #taxishopelectronic2 #smartchoiceal #korce #gjirokaster #himare #bllok #sheshiskenderbej #sheshiskenderbej🇦🇱 #fieri_al #fieri #vollga #vollgadurres

Share 5 0
smartpoint_al. Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME  2 SPEAKER ©👊

Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME 2 SPEAKER ©👊 👉Kundra ujit dhe nje cilesi maksimale zeri Lidhet me: 👉Bluetooth 👉USB 👉AUX 👉Memory Card 👉Kapaciteti i baterise: 3000 mAh 👉Kohezgjata e baterise: 15 ore minimumi 👉Porosit tani dhe perfito nje fish AUX falas 😍 👉Mundesi transporti kudo ne Shqiperi 👉CMIMI: 4500 Leke 👉Mundesi kontakti ne DM, WhatsApp 0675798246 📞 --------------------------------------- #tirana #durres #fier #elbasan #vlore #shkoder #sarande #lezhe #lac #butrint #ksamil #padam #airpods #piu39 #taxishopelectronic #taxishopelectronic2 #smartchoiceal #korce #gjirokaster #himare #bllok #sheshiskenderbej #sheshiskenderbej🇦🇱 #fieri_al #fieri #vollga #vollgadurres

Share 4 0
taxi_shop_electronic. Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME  2 SPEAKER ©👊

Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME 2 SPEAKER ©👊 👉Kundra ujit dhe nje cilesi maksimale zeri Lidhet me: 👉Bluetooth 👉USB 👉AUX 👉Memory Card 👉Kapaciteti i baterise: 3000 mAh 👉Kohezgjata e baterise: 15 ore minimumi 👉Porosit tani dhe perfito nje fish AUX falas 😍 👉Mundesi transporti kudo ne Shqiperi 👉CMIMI: 4500 Leke 👉Mundesi kontakti ne DM, WhatsApp 0675798246 📞 --------------------------------------- #tirana #durres #fier #elbasan #vlore #shkoder #sarande #lezhe #lac #butrint #ksamil #padam #airpods #piu39 #taxishopelectronic #taxishopelectronic2 #smartchoiceal #korce #gjirokaster #himare #bllok #sheshiskenderbej #sheshiskenderbej🇦🇱 #fieri_al #fieri #vollga #vollgadurres

Share 11 0
taxi_shop_electronic_2. Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME  2 SPEAKER ©👊

Prezantojm produktin me special te veres : JBL EXTREME 2 SPEAKER ©👊 👉Kundra ujit dhe nje cilesi maksimale zeri Lidhet me: 👉Bluetooth 👉USB 👉AUX 👉Memory Card 👉Kapaciteti i baterise: 3000 mAh 👉Kohezgjata e baterise: 15 ore minimumi 👉Porosit tani dhe perfito nje fish AUX falas 😍 👉Mundesi transporti kudo ne Shqiperi 👉CMIMI: 4500 Leke 👉Mundesi kontakti ne DM, WhatsApp 0675798246 📞 --------------------------------------- #tirana #durres #fier #elbasan #vlore #shkoder #sarande #lezhe #lac #butrint #ksamil #padam #airpods #piu39 #taxishopelectronic #taxishopelectronic2 #smartchoiceal #korce #gjirokaster #himare #bllok #sheshiskenderbej #sheshiskenderbej🇦🇱 #fieri_al #fieri #vollga #vollgadurres

Share 11 0
butrintmyloveee. Se ma cherie ti je 🤭♥️
Wie schön sie ist 😍 @doruntinade -
@butrint_o

Se ma cherie ti je 🤭♥️ Wie schön sie ist 😍 @doruntinade - @butrint_official 💍 #butrint #butriors #butriorse #butrior4life

Share 24 0
shqipptweet. Tag dikon qe e ka mar malli per shkoll⤵️
•
•
•
•Follow  @shqipptweet f

Tag dikon qe e ka mar malli per shkoll⤵️ • • • •Follow @shqipptweet for more #memes #chat #funny #gjilan #prishtina #gjakov #peja #kamenica #prizren #suharek #kosove #albaniangirl #kida #ledrivula #buta #tayna #dafinazeqiri #butrint

Share 22 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Belle Albanie, à Butrint 😊 #albanie #butrint

Share 2 0
_butrint_family.

.................

Share 14 1