(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
o_trullaan. 🤣🤣🤣
Follow @o_trullaan
@bluntandreal •
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#moz

🤣🤣🤣 Follow @o_trullaan @bluntandreal • • • • • • • • • • • • • #majk Follow @o_trullaan

Share 21 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ndjeniat. Pjesa 31 🖤😍🥀
-(Arbi shkoi me vrapë tek Ajla , dhe profesorit i treg

Pjesa 31 🖤😍🥀 -(Arbi shkoi me vrapë tek Ajla , dhe profesorit i tregoi Flavio me të tjerët se çfarë ndodhi....profesori e mori Darion në drejtori pasi mund ta ketë bërë qëllimisht..) Arbi ; Ajla....Ajla je mirë? (Ajla nuk po fliste , i gjithë gjuri ishte mbuluar me gjakë) -(Arbi ia hoqi flokët nga fytyra , dhe i fshiu lotët) Arbi ; mos qajë të lutemm....Ku është Eraa? Ajla : ik...iku duke blerë një shishe ujë. Arbi ; mirë...mos qajë më. -(erdh profesori me një kuti të ndihmës së shpejt) Profesori ; a dinë ndonjëri të mjekojë apo t'ja mjekojë unë sikur di? Arbi ; di unë...(Era solli ujin , ja lagu pak këmbën për ti pastruar gjakun , ishte vrarë aqë shumë saqë Ajla vetëm qante , i mbyllte sytë prej dhimbjes) Arbi : Ajla , Ajlaaa....(bërtiti pak..dhe Ajla e shikoi) Arbi ; do të dhëmbi pak...duro. (Ajla i mbylli përsëri sytë) -(nxorri jodin dhe ia vendosi aty tek e vrara , sapo ja vendosi Ajla bërtiti.) Arbi ; ja ja se mbarova ja... -(ja vendosi një fasho , dhe ja mbështjelli avash avash , pasi ia fashoi , profesori u tha që të rrinin jashtë derisa të binte zilja e orës tjetër) -(të gjithë u larguan , ku në mes të fushës ngeli Arbi , Flavio dhe Era me Flavion..) Ajla ; faleminderit shumë. Arbi ; asgjë....😢 (ja fshiu lotët përsëri) Era ; më lër bre , të shkojë ta mbys fare... Arbi ; jojo është e shkruar që unë ti lajë duart me gjakë jo ti... Ajla ; të lutem pushoni... #Vazhdon 🖤😍🥀

Share 568 3

-🎶Hər vaxtınız xeir🎶 🔱Coment atın🔱 🎶Kayd edin keşfe düşək🎶 . . . . @subhan_o2o . . . . #billionaire #billiona1r3 #bandit #enca #xingmeermalin #angelinajolie #pop #aztagram #moscow #moschino #musically #russia #turkiye #çukur #tiktok #senanlatkaradeniz #song #music #newyork #newsong #2018 #aktiv

Share 16 0