(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
zafesha.fd. Okay kak. Bestnya ZS Foundation ni *sesuai untuk kegunaan harian* akak

Okay kak. Bestnya ZS Foundation ni *sesuai untuk kegunaan harian* akak Lepasni sebab 😘 . ⚜ Sangat mudah dipakai. Cuma calit2 dlm 3 minit je dah siap. ⚜ Ia sangat ringan pada muka mcm tak pakai apa2. ⚜ Sesuai untuk semua jenis kulit dn tidak menghakis kulit. ⚜ Tak melekit pada tudung. ⚜ Tahan lama sampai ke petang tak bercapuk. . ♥ Yg penting ZS Foundation ni *lulus KKM & Halal Jakim* kak. . Bebas dari bahan bahaya seperti hydroquinone atau mercury 👇 Paling best dgn ZS foundation ni. 😘 ❤ #masalahjeragat #masalahjerawat #kusam #foundation #zafeshasimply #zssimplyhq #zssimplytestimoni #zsbeautysoap #zsbeautyblender #foundationmalaysia #foundationviral

Share 1 0
zafesha.fd. ZS foundation krim #awetmuda ♥ Dgn pakai 1 krim ni je boleh bantu akak

ZS foundation krim #awetmuda ♥ Dgn pakai 1 krim ni je boleh bantu akak *merawat masalah kulit* untuk *nmpak lebih berseri 10 tahun lebih muda* taw kak 😘 ❤ #antikedut #foundationviral #foundation #foundationmalaysia #foundationmakeup #foundationroutine

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
thehouseoflordsofficial. TAMAR MILK💕💕
.⠀
Tamar milk bukan sahaja memberi tenaga kepada awak t

TAMAR MILK💕💕 .⠀ Tamar milk bukan sahaja memberi tenaga kepada awak tau. Bahkan ia mencerahkan kulit & melembapkan kulit 🥰.⠀ .⠀ Untuk Ibu Mengandung Pun Boleh Minum TamarMilk ni.⠀ .⠀ Sebab apa?? Sebab buah Kurma ni bagus untuk ibu mengandung kerana akan memudahkan proses bersalin selain itu akan mengurangkan masalah pendarahan. . Tamar Milk Shake ini adalah sesuai untuk semua peringkat umur termasuk ibu-ibu mengandung. . 🥛Mencerahkan kulit dan tona lebih sekata. 🥛Melembapkan kulit. 🥛Memberi tenaga. 🥛Rasa lebih kenyang. 🥛Bagus untuk ibu mengandung. 🥛Membantu pertambahan susu badan (milk booster). 🥛Mengelakkan gastrik. . Sekotak 59.90 . . #tamarmilk #FarraBeauty #FarraBeautySkincare #SarangBurungWalet #TamarMilkShake #TamarMilkFarraBeauty

Share 1 0
muteh_aliaa. Limited edition MUTEH LIPMATTE 3in1. Boleh digunakan pada pipi , bibir

Limited edition MUTEH LIPMATTE 3in1. Boleh digunakan pada pipi , bibir &atas mata sbg eyeshadow . Senang &pantas . Kecik je , boleh letak dlm beg tangan . Tak perlu bawak beg makeup berat2 dah haa😝 hrga pun sgt berbaloiiii mmg tak rugi #whatsapp 01133559724 #muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #jimat #licin #teamaisyah

Share 0 0

Nak inform ni, Kekasih bakal beri kejutan 18 Nov ni.. Nima pun tak sabar nak tau😍😍😍 Ready stock Kekasih Lipmatte Edisi Cekelat dan Foundation Wajah Kekasih PM ATAU WHATSAPP 0164471134 (KLIK LINK DI BIO) #kekasihhq #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihsquadaida #kekasihlipmatte #kekasihjiwaraga #lipmattebest #lipmattemurah #lipmattekekasih #wajahkekasih #foundation #foundationmurah #foundationviral #foundationbest #fullcoverage #cantik #makeupmurah #makeupcantik #satukekasihcukupke #kekasihkluang #kekasihjohor #kekasihsquadaida #teamkekasihnima

Share 0 0

Nak inform ni, Kekasih bakal beri kejutan 18 Nov ni.. Nima pun tak sabar nak tau😍😍😍 Ready stock Kekasih Lipmatte Edisi Cekelat dan Foundation Wajah Kekasih PM ATAU WHATSAPP 0164471134 (KLIK LINK DI BIO) #kekasihhq #kekasihthemelvins #themelvinscircle #kekasihsquadaida #kekasihlipmatte #kekasihjiwaraga #lipmattebest #lipmattemurah #lipmattekekasih #wajahkekasih #foundation #foundationmurah #foundationviral #foundationbest #fullcoverage #cantik #makeupmurah #makeupcantik #satukekasihcukupke #kekasihkluang #kekasihjohor #kekasihsquadaida #teamkekasihnima

Share 0 0
zafesha.fd. CARA PENGGUNAAN ZAFESHA SIMPLY FOUNDATION
.
.
1 - Calitkan pada wajah

CARA PENGGUNAAN ZAFESHA SIMPLY FOUNDATION . . 1 - Calitkan pada wajah 2 - Sapu rata keseluruh wajah 3 - Tepukkan wajah anda dengan manja untuk dapat kesan pinkishh . Dah siap ! mudah je kan dengan #zsfoundation ni? 😇 paling best tak payah tambah bedak lagi. . mcm mana nak dapatkan foundation ni? Klik je link dekat bio 😉 . nak tips yang RARE lagi? komen "NAK" dekat bawah 😋😘 . #zsfoundation #zs #billboard #1jutasales #foundationviral #nomercury #organicproduct #zafeshasimply #simpleje #mekapharian #maskerdiy #diymaskerwajah

Share 1 0
charmscosmetikskincarekuantan. LAST CALL.!
.
Takkan ada lagi promo tak masuk akal.macam ni. Beli foun

LAST CALL.! . Takkan ada lagi promo tak masuk akal.macam ni. Beli foundation dapat free lipcharms dan sampel toner. . Total rm130 kini hanya rm75 sahaja. Free postage lagi kekla nak bg. .. Cepat klik link kat bio skrg sebelum terlambat... .

Share 0 1
auni.maryk. Skin kita jenis oily lah . Agaknya ada tak foundation yang tak buat sk

Skin kita jenis oily lah . Agaknya ada tak foundation yang tak buat skin kita lagi oily ?🤔 mestilah ada sayang. . Hehe Auni akan suggest uolss guna matte wear liquid foundation . Kalau kering pulak ? 🤔 kalau kering awak guna luminious , luminious akan lembapkan skin awak ! 😘 . . . Auni skin combination, jadi Auni guna matte wear ❤️ korang pulak skin ape? . Wajib ada dalam handbag anda semua kalau nak nampak awet muda dan glowing !! 😍💕👛👛 . . I Love This Collection So Much !!! 💋💋💋. . Link ws di bio tau 😉 ingat Mary Kay ingat Auni. Ingat makeup, ingat Auni. Ingat skincare, ingat Auni 💋 #foundationmk #foundation #liquidfoundationmk #liquidfoundation #foundationviral #marykayreadystock #marykayipohperak #marykaymalaysia #aunimaryk #beautyconsultantmarykay

Share 2 0
stokis_kekasihyumie. Assalammualaikum Kekasih2 sekalian...
.
Jom pakat ramai2 singgah di Bo

Assalammualaikum Kekasih2 sekalian... . Jom pakat ramai2 singgah di Booth BA @stokis_kekasihyumie dan @the_siblings_boutique di Convo Fest 2019 di Universiti Petronas Perak... . Hampa pakat hebah2 kan naaaa pada kawan2 mcm2 aktiviti menarik adaaaa sperti berikut : . . 🏅Convo Run.🏃‍♀️🏃‍♀️ . . 🚣🏾‍♀️Berkayak🚣🏼‍♂️ . 🏚Rumah Hantu 🧟‍♀️ . 🎤Singing Competition . 🥧Cupcake Competition . 🎮 Bebyblade Competition . 🎪Main Funfair . ⚽️Fifa Open Play . 💃Kids Fashion Show. . 🚶‍♀️Zumba . 🤲🏻 Dikir Zikir . 🎈USTAZ ZUL RAMLI 🎈 FADZLI UNIC 🎈DAQMIE AFAD & FRIENDS . 🕺Concert Artist. .🎈TOMOK 🎈 6IXTH SENSE 🎈Ezad Lazim . . Jom pAkat ramai2 meriahkan lagi Convo Fest UTP 2019 . . Boleh dapatkan . . Wajah Foundation RM 49.00 . Lipmatte Jiwa Raga . RM 39.00 . 🎁Free gift 3D Double Sides Silicones Facial Cleansing Brush Massage Brush Tool 🎁. . @kekasih_hq @samtilla @syafiqamelvin @syifamelvin @syidamelvin @kekasihthemelvins_beauty @kekasihpuncakalam . . #kekasih #kekasihhq #themelvinscircle #lipmatteviralmalaysia #ipohperak #muaipohperak #muaipohmurah #alhaalfa #shoppingonline #shoppingmalaysia #convofest2019 #blousemurahmurah #palazomurahmalaysia #cardiganmurah #foundationwajah #kekasihwajahfoundation #foundationviral #foundationviral2018 #foundationviralno1malaysia @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page

Share 2 0
stokis_kekasihyumie. Assalammualaikum Kekasih2 sekalian...
.
Jom pakat ramai2 singgah di Bo

Assalammualaikum Kekasih2 sekalian... . Jom pakat ramai2 singgah di Booth BA @stokis_kekasihyumie dan @the_siblings_boutique di Convo Fest 2019 di Universiti Petronas Perak... . Hampa pakat hebah2 kan naaaa pada kawan2 mcm2 aktiviti menarik adaaaa sperti berikut : . . 🏅Convo Run.🏃‍♀️🏃‍♀️ . . 🚣🏾‍♀️Berkayak🚣🏼‍♂️ . 🏚Rumah Hantu 🧟‍♀️ . 🎤Singing Competition . 🥧Cupcake Competition . 🎮 Bebyblade Competition . 🎪Main Funfair . ⚽️Fifa Open Play . 💃Kids Fashion Show. . 🚶‍♀️Zumba . 🤲🏻 Dikir Zikir . 🎈USTAZ ZUL RAMLI 🎈 FADZLI UNIC 🎈DAQMIE AFAD & FRIENDS . 🕺Concert Artist. .🎈TOMOK 🎈 6IXTH SENSE 🎈Ezad Lazim . . Jom pAkat ramai2 meriahkan lagi Convo Fest UTP 2019 . . Boleh dapatkan . . Wajah Foundation RM 49.00 . Lipmatte Jiwa Raga . RM 39.00 . 🎁Free gift 3D Double Sides Silicones Facial Cleansing Brush Massage Brush Tool 🎁. . @kekasih_hq @samtilla @syafiqamelvin @syifamelvin @syidamelvin @kekasihthemelvins_beauty @kekasihpuncakalam . . #kekasih #kekasihhq #themelvinscircle #lipmatteviralmalaysia #ipohperak #muaipohperak #muaipohmurah #alhaalfa #shoppingonline #shoppingmalaysia #convofest2019 #blousemurahmurah #palazomurahmalaysia #cardiganmurah #foundationwajah #kekasihwajahfoundation #foundationviral #foundationviral2018 #foundationviralno1malaysia @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page

Share 2 0

Assalammualaikum Kekasih2 sekalian... . Jom pakat ramai2 singgah di Booth BA @stokis_kekasihyumie dan @the_siblings_boutique di Convo Fest 2019 di Universiti Petronas Perak... . Hampa pakat hebah2 kan naaaa pada kawan2 mcm2 aktiviti menarik adaaaa sperti berikut : . . 🏅Convo Run.🏃‍♀️🏃‍♀️ . . 🚣🏾‍♀️Berkayak🚣🏼‍♂️ . 🏚Rumah Hantu 🧟‍♀️ . 🎤Singing Competition . 🥧Cupcake Competition . 🎮 Bebyblade Competition . 🎪Main Funfair . ⚽️Fifa Open Play . 💃Kids Fashion Show. . 🚶‍♀️Zumba . 🤲🏻 Dikir Zikir . 🎈USTAZ ZUL RAMLI 🎈 FADZLI UNIC 🎈DAQMIE AFAD & FRIENDS . 🕺Concert Artist. .🎈TOMOK 🎈 6IXTH SENSE 🎈Ezad Lazim . . Jom pAkat ramai2 meriahkan lagi Convo Fest UTP 2019 . . Boleh dapatkan . . Wajah Foundation RM 49.00 . Lipmatte Jiwa Raga . RM 39.00 . 🎁Free gift 3D Double Sides Silicones Facial Cleansing Brush Massage Brush Tool 🎁. . @kekasih_hq @samtilla @syafiqamelvin @syifamelvin @syidamelvin @kekasihthemelvins_beauty @kekasihpuncakalam . . #kekasih #kekasihhq #themelvinscircle #lipmatteviralmalaysia #ipohperak #muaipohperak #muaipohmurah #alhaalfa #shoppingonline #shoppingmalaysia #convofest2019 #blousemurahmurah #palazomurahmalaysia #cardiganmurah #foundationwajah #kekasihwajahfoundation #foundationviral #foundationviral2018 #foundationviralno1malaysia @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page @ Universiti Teknologi Petronas - Main Page

Share 2 0
isha.kekasih. Foundation *WAJAH KEKASIH*

Ia bertindak sebagai foundation dan concea

Foundation *WAJAH KEKASIH* Ia bertindak sebagai foundation dan concealer ( 2 in 1 ) dan juga membantu memperbaiki tona kulit tidak sekata dan merawat masalah jerawat. Bahan - bahan foundation *WAJAH KEKASIH* 1. Aloe Vera : -Merawat luka dan melembapkan kulit -Merawat dan melegakan kesan sunburn -Mengecutkan jerawat dan pudarkan kesan parut 2. Vitamin E : -Melindungi kulit dari sinaran UV -Membantu meningkatkan kelembapan kulit -Agen Anti-inflamatory 3. Allantoin -Melegakan jerawat dan rashes -Memudarkan parut jerawat dan sekatakan tekstur kulit -Merawat kulit dan merangsang pembetukan sel kulit baru 4. Glycerin -Agen melembapkan kulit yang paling bagus -Merawat masalah kulit berminyak -Sesuai untuk kulit sensitif -Membantu mengekalkan imbangan air di dalam kulit -Menghalang pembentukan kedutan kulit 5. Argireline peptide -Sangat membantu mengurangkan parut jerawat yang dalam. 6. Chamomile extract -Sangat bagus untuk kulit sensitif, agen inflammatory -Antibakteria, Anti fungal , Antiseptic, Antioxidant -Agent pencerah kulit semulajadi 7. Panthenol -Melembutkan kulit, mengurangkan kedutan -Melawan radikal bebas, merangsang pembentukan sel baru kulit -Merawat luka kulit 8. Sodium Hyaluronate -Membantu kulit meresap air -Melembapkan kulit secara efektif -Mengurangkan kedutan 9. Ethylhexyl Methoxycinnamate ( MCX ) -Menghalang sinaran UV 10.Titanium Dioxide -Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB 11. Curcuma zanthorrhiza ( gamat ) - Agent merawat jerawat . . #foundationviral

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
isha.kekasih. Foundation *WAJAH KEKASIH*

Ia bertindak sebagai foundation dan concea

Foundation *WAJAH KEKASIH* Ia bertindak sebagai foundation dan concealer ( 2 in 1 ) dan juga membantu memperbaiki tona kulit tidak sekata dan merawat masalah jerawat. Bahan - bahan foundation *WAJAH KEKASIH* 1. Aloe Vera : -Merawat luka dan melembapkan kulit -Merawat dan melegakan kesan sunburn -Mengecutkan jerawat dan pudarkan kesan parut 2. Vitamin E : -Melindungi kulit dari sinaran UV -Membantu meningkatkan kelembapan kulit -Agen Anti-inflamatory 3. Allantoin -Melegakan jerawat dan rashes -Memudarkan parut jerawat dan sekatakan tekstur kulit -Merawat kulit dan merangsang pembetukan sel kulit baru 4. Glycerin -Agen melembapkan kulit yang paling bagus -Merawat masalah kulit berminyak -Sesuai untuk kulit sensitif -Membantu mengekalkan imbangan air di dalam kulit -Menghalang pembentukan kedutan kulit 5. Argireline peptide -Sangat membantu mengurangkan parut jerawat yang dalam. 6. Chamomile extract -Sangat bagus untuk kulit sensitif, agen inflammatory -Antibakteria, Anti fungal , Antiseptic, Antioxidant -Agent pencerah kulit semulajadi 7. Panthenol -Melembutkan kulit, mengurangkan kedutan -Melawan radikal bebas, merangsang pembentukan sel baru kulit -Merawat luka kulit 8. Sodium Hyaluronate -Membantu kulit meresap air -Melembapkan kulit secara efektif -Mengurangkan kedutan 9. Ethylhexyl Methoxycinnamate ( MCX ) -Menghalang sinaran UV 10.Titanium Dioxide -Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB 11. Curcuma zanthorrhiza ( gamat ) - Agent merawat jerawat . . #foundationviral

Share 2 0
charmscosmetikskincarekuantan. LAST CALL.!
.
Takkan ada lagi promo tak masuk akal.macam ni. Beli foun

LAST CALL.! . Takkan ada lagi promo tak masuk akal.macam ni. Beli foundation dapat free lipcharms dan sampel toner. . Total rm130 kini hanya rm75 sahaja. Free postage lagi kekla nak bg. .. Cepat klik link kat bio skrg sebelum terlambat... .

Share 1 2
isha.kekasih. Foundation *WAJAH KEKASIH*

Ia bertindak sebagai foundation dan concea

Foundation *WAJAH KEKASIH* Ia bertindak sebagai foundation dan concealer ( 2 in 1 ) dan juga membantu memperbaiki tona kulit tidak sekata dan merawat masalah jerawat. Bahan - bahan foundation *WAJAH KEKASIH* 1. Aloe Vera : -Merawat luka dan melembapkan kulit -Merawat dan melegakan kesan sunburn -Mengecutkan jerawat dan pudarkan kesan parut 2. Vitamin E : -Melindungi kulit dari sinaran UV -Membantu meningkatkan kelembapan kulit -Agen Anti-inflamatory 3. Allantoin -Melegakan jerawat dan rashes -Memudarkan parut jerawat dan sekatakan tekstur kulit -Merawat kulit dan merangsang pembetukan sel kulit baru 4. Glycerin -Agen melembapkan kulit yang paling bagus -Merawat masalah kulit berminyak -Sesuai untuk kulit sensitif -Membantu mengekalkan imbangan air di dalam kulit -Menghalang pembentukan kedutan kulit 5. Argireline peptide -Sangat membantu mengurangkan parut jerawat yang dalam. 6. Chamomile extract -Sangat bagus untuk kulit sensitif, agen inflammatory -Antibakteria, Anti fungal , Antiseptic, Antioxidant -Agent pencerah kulit semulajadi 7. Panthenol -Melembutkan kulit, mengurangkan kedutan -Melawan radikal bebas, merangsang pembentukan sel baru kulit -Merawat luka kulit 8. Sodium Hyaluronate -Membantu kulit meresap air -Melembapkan kulit secara efektif -Mengurangkan kedutan 9. Ethylhexyl Methoxycinnamate ( MCX ) -Menghalang sinaran UV 10.Titanium Dioxide -Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB 11. Curcuma zanthorrhiza ( gamat ) - Agent merawat jerawat . . #foundationviral

Share 0 0

. Memperkenalkan WAJAH kekaSih. . HANYA DENGAN RM49, boleh dapat 2 in 1 FOUNDATION dan CONCEALER. Jimaattt bukan?. . Kalau nak tau, WAJAH kekaSih amat berkesan untuk menutup cela dan aib dimuka dalam beberapa saat😱. Pastu dan dan muka hampa teroih jadi glowing & flawless ja sepanjang hari. Jangan terkejut ada yang curi curi pandang kat hampa banyak kali!. . Tak caya hampa baca apa pelanggan kami kata:- . Wow setaraf brand international okeh! - Miss Tengku Mia . . Tekstur senang diblend dan tak cakey! - Ainaa Nabila . . Wow tutup habis jerawat kat muka! - Fatin Zakki . . Minat nak order? Jangan bertagak tagak dah😬. . Klik je link kat bio kami ATAU WhatsApp📲 . 📡 60166307545 📡 60166307545 📡 60166307545 . WAJAH kekaSih ni sangat LIMITED. Stok selalu TAK CUKUP jadi kena cepat! Lambat abissss🤦🏻‍♀️

Share 41 6