(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
coach_muhainiidris. Nak sihat tak perlulah sampai tak makan atau tak makan nasi, hanya yan

Nak sihat tak perlulah sampai tak makan atau tak makan nasi, hanya yang perlu ubah portion makan kita #sukusukuseparuh . Nak turunkan berat ni bukan kena makan sikit tapi makan cukup dengan kumpulan makanan yang sihat, kena ada cukup serat, protien, karbo dan lemak baik. . Dalam program CABARN KURUS ONLINE kita ada pilihan nak tukar karbo kepada yang rendah GI macam keledek, kentang, roti wholemeal dan banyak lagi pilihan yang kita ada. . Tak perlu paksa diri dengan senaman sampai berjam jam sehari semata nak kurus kerana formula nak kurangkan berat adalah 80% jaga pemakanan dan 20% adalah senaman. Lengkapkan kedua-dua ni In Sha Allah bukan saja dapat turun berat malahan turun lemak. . 🔊🔊Cabaran Kurus Online INTAKE DISEMBER bersama Geng Fit Sihat: . 🌀100% online coaching 🌀boleh makan nasi 🌀makan 5x sehari dan tak perlu berlapar 🌀tips pemakanan dan kesihatan setiap hari 🌀ada coach pantau 🌀support group 🌀ilmu yg betul 🌀mudah dilakukan dan orang busy pun boleh buat . ____________ Kurus & Sihat secara Online bersama Coach Muhaini Idris +60132679196 Ibu kepada 3 orang anak Nanny kepada 7 orang cucu Lost 20kg Umur 59 tahun. Betulkan yang biasa, biasakan yang betul! ————— Follow IG @coach_muhainiidris dan TURN ON NOTIFICATIONS untuk dapatkan info terkini Kurus Yang Mudah dan Sihat.

Share 1 1

From Siti Nurhaliza collection of Jakel...like 5 years ago😅 Actually, it’s really tight now though it was really loose before...aging is so scary😱 初来馬な会社のお偉いさんの為に、 今日の出勤ドレスコードは民族衣装でした👘 5年位前に生地屋チェーン店のJakelで買った、 同い年な人気マレー人歌手、 Siti Nurhalizaコレクションもののコレは、 買った当時はダボダボ、今やパツパツ😓 生地感、色、デザイン、形、どれも気に入ってるのに😢 #malaysia #malaysialife #southeastasia #kualalumpur #dresscode #traditionalcostume #traditionalclothes #malaycostume #baju #bajukebarung #bajukurung #bajuraya #jakel #sitinurhalizacollection #sitinurhaliza #マレーシア #マレーシア生活 #東南アジア #クアラルンプール生活 #民族衣装 #バジュクバロン #バジュクロン #マレー衣装 #マレー服 #シティヌルハリザコレクション #シティヌルハリザ #シティノハリザ #マレー系 #マレー系女子 #ハリラヤ服

Share 7 0
kemma.diet. Sedang mencari program nak turun berat? Jom join sekarang 🔥🔥🔥#every

Sedang mencari program nak turun berat? Jom join sekarang #everyoneloseweightonline-ELWO Program - Cabaran Turun Berat Badan 100% Online. . Topik & teknik berkesan berkaitan cara turun berat dengan sihat dikongsi kan dalam closed group coaching. Segala why, what, how, when, who tentang turun berat akan terjawab! . INTAKE DECEMBER SUDAH DIBUKA 🔥🔥💥💥 . Apa yang terkandung dalam program? . ✅Meal Plan & Resipi ✅Nutrition ✅Support Group & Komuniti ✅100% Online ✅Fitness Workout Combo dari Certified Personal Trainer - PERCUMA ✅Pantauan Harian ✅Meal Plate Rating ✅Reward ✅Lose 3-10kg semusim . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama #indonesia #singapore #brunei

Share 1 0
kemma.diet. Tujuan  minum air kosong adalah utk flush out toksin dan merendahkan u

Tujuan minum air kosong adalah utk flush out toksin dan merendahkan uric acid dlm darah. Proses pembuangan toksin boleh berlaku dgn flow bile minum lebih air putih.. . Apabila kita kurang minum air, air kencing kita akan menjadi pekat dan likat..Risiko tinggi terdedah kepada kemunculan batu karang di buah pinggang kita.. . So minum air kosong banyak sangat² bagus.. Selalu check in kat toilet tu adalah normal..Ini berlaku kerana badan kita tgh adjust dgn penerimaan air dlm badan dan flush semua toksin yg terkumpul di dalam badan kita sepanjang kita hidup.. Bila air kencing anda tidak pekat, warna putih dan clear, itu berita baik.. Tandanya anda sihat 💪🏻💪💪 . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . PENDAFTARAN DECEMBER di buka🔥🔥💥cepat jgn ketinggalan. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kemma.diet. Jom petang2 ni kita excercise yg simple2 buat Kat Rumah pon boleh ...d

Jom petang2 ni kita excercise yg simple2 buat Kat Rumah pon boleh ...dlm berdiet 20% adalah senaman je samping jaga pemakanan 80% ...... senang kan😌💪💪 . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . PENDAFTARAN DECEMBER di buka🔥🔥💥cepat jgn ketinggalan. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama

Share 0 0
lbrsmy. Feedback Customer 🥰😍 Flower and Beads 🌷💎 Nak jahit sendiri macam s

Feedback Customer 🥰😍 Flower and Beads 🌷💎 Nak jahit sendiri macam sis ni,boleh diy ikut citarasa anda... Jom shopping di butik @lbrsmy 🤗 #manik #fabrik #kain #fabrikhunting #jahitmanikpukal #jahitmanikbaju #nikah #bertunangmakeup #kasuttunang #kasutnikah #beading #beadsmurah #beadscantik #payetmurah #lace #patchlace #butikshahalam #jakel

Share 3 0
sinabana_in. 11.11 SALE ‼️
.
Assalamualaikum
.
Sinabana 💕
.
Korang dah survey ke b

11.11 SALE ‼️ . Assalamualaikum . Sinabana 💕 . Korang dah survey ke belum tudung bawal 💯% original swarovski 💎 dari Sinabana? Jangan lupa tau 11.11 SALE secara COMBO ITEM dan FREE POSTAGE tamat hari ini🤗 . Dapatkan combo item PPM dengan harga RM120 untuk 3 helai, 2x PPM dan 1x Hamparan Permata dengan harga RM15O😍 . SALE 20% untuk design Anta Permana, Selang Bunga, Intan Berjujuk, Permata Pujangga, Titisan Kaseh dan Hamparan Gemilang😍 OMG! Jimat duit sangat. . Grab yours now dearies! 😘 Jangan lupa walk in ke butik kami di Lembah Sireh bermula 9.00 pagi hingga 6.00 petang. . Jika berminat jom miliki sekarang, hubungi whatsapp segera:-📲📲📲 https://wa.me/601133409016 https://wa.me/601133409016 . Boleh LIKE & FOLLOW IG kami :-💻💻 http://www.instagram.com/sinabana_in . Terima Kasih 💕

Share 1 1
wawacosmetics_bytya. READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
5 SEBAB MENGAPA ANDA

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . 5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION 💕 EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊 . 💥Multi Fungsi EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. . 💥Mudah dibawa ke mana saja Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. . 💥Span yang efektif Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. . 💥Kebersihan Span EE Cushion Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. . 💥Cara penggunaan yang mudah Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus. . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

Share 1 0
wawacosmetics_bytya. READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
5 SEBAB MENGAPA ANDA

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . 5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION 💕 EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊 . 💥Multi Fungsi EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. . 💥Mudah dibawa ke mana saja Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. . 💥Span yang efektif Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. . 💥Kebersihan Span EE Cushion Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. . 💥Cara penggunaan yang mudah Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus. . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

Share 2 0
wawacosmetics_bytya. READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍
.
RM49 SAHAJA
.
5 SEBAB MENGAPA ANDA

READY STOCK WAWA EE CUSHION 😍😍 . RM49 SAHAJA . 5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU PAKAI EE CUSHION 💕 EE Cushion sangat baik untuk litupan ringan atau menyeluruh, ia adalah pilihan tepat buat asas solekan anda😊 . 💥Multi Fungsi EE Cushion ini adalah gabungan penjagaan kulit serta alat solek. Ini kerana EE Cushion ini bukan saja berupaya untuk memberi litupan sempurna namun turut merawat kulit agar menjadi lebih segar dan sihat. . 💥Mudah dibawa ke mana saja Selain manfaat penggunaannya, EE Cushion menjadi satu kelebihan apabila mudah untuk dibawa ke mana saja. Fungsinya juga mudah untuk 'touch up' serta perlindungan UV yang efektif. . 💥Span yang efektif Ia diperbuat dengan material yang dapat mengawet cecair di dalam keadaan yang optimal. Ia juga membuatkan formula bedak asas itu sendiri lebih ringan dan memberikan jumlah yang secukupnya pada setiap sapuan. Jadi, EE Cushion ini tidak akan membuatkan wajah anda kelihatan bertompok dan bercapuk. . 💥Kebersihan Span EE Cushion Kebanyakan orang mungkin ada sedikit kekeliruan akan penjagaan kebersihan dengan menggunakan span yang disediakan berulang kali. Tapi kebanyakan span yang disertakan bersama EE Cushion ini disertakan dengan bahan anti-bakteria dan Anti-Microbial yang mana ia mengurangkan risiko penyebaran bakteria. . 💥Cara penggunaan yang mudah Jangan menggunakan jari sebagai aplikator bahkan perlu menggunakan span yang disediakan mengambil jumlah yang elok pada setial jumlah pada setiap sapuan untuk menjadikan kemasannya seakan menggunakan airbrush tidak akan memberi efek yang sama apabila dicelup dengan berus. . DM atau whatsapp 0127585848 sekarang!(tekan je link di bio) . #wawaeecushion #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipstickmalaysia #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #bellaammara #jakel #meletop #setelahterlafaznyaakad #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #dramasweetdreams #wawapremiumrayakit #wawabeauty #wawabeautykl #wawarayakit #wawaunicornkit #wawafantasydream

Share 5 0
kemma.diet. \"Nak atau tidak ia bermula dari ANDA!! Cakap tak boleh.. maka tak bole

"Nak atau tidak ia bermula dari ANDA!! Cakap tak boleh.. maka tak boleh la. 😅 Sama jugak kalau anda nak kurus.. mulut dok cakap.. ish xboleh laa.. kalau diet x boleh la nak makan sedap2 lepas ni. Mind dah beri macam2 alasan dh bila hati dh taknak! padahal menu eat clean lagi sedap. Yg cakap x sedap tu sbb x pernah rasa dn takde ilmu resepi eat clean. Yg tahu hanya makan kedai.. buat store lemak banyak2 dlm badan😎 . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . PENDAFTARAN DECEMBER di buka🔥🔥💥cepat jgn ketinggalan. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama

Share 1 0
coach_najwa.nur. PILIHAN DI TANGAN KITA.
.
Kita yang nak sihat, kita juga yang nak kuru

PILIHAN DI TANGAN KITA. . Kita yang nak sihat, kita juga yang nak kurus. . Jadi kita perlu pastikan makanan yang kita makan lengkap dengan nutrisi dan buatkan kita kenyang. . Kita yang tentukan. . PROGRAM KURUS ONLINE || JOM DAFTAR SEKARANG. Klik link di bio IG @coach_najwa.nur . Coach Najwa Nur 📲0136300052 .

Share 1 1
lbrsmy. Feedback Customer 😘🥰 Chunky Beads 💎💎 Nak bling2 dengan cara mudah,

Feedback Customer 😘🥰 Chunky Beads 💎💎 Nak bling2 dengan cara mudah,iron on je sis... Jom dapatkan di butik kami sekarang @lbrsmy 👌🏼😋 #manik #fabrik #kain #fabrikhunting #jahitmanikpukal #jahitmanikbaju #nikah #bertunangmakeup #kasuttunang #kasutnikah #beading #beadsmurah #beadscantik #payetmurah #lace #patchlace #butikshahalam #jakel

Share 4 0
lbrsmy. Penangan Sale 11.11 😍😍🤩🤩 Terima kasih semua yg shopping sale 11.11

Penangan Sale 11.11 😍😍🤩🤩 Terima kasih semua yg shopping sale 11.11 di butik kami @lbrsmy 😘😘 #manik #fabrik #kain #fabrikhunting #jahitmanikpukal #jahitmanikbaju #nikah #bertunangmakeup #kasuttunang #kasutnikah #beading #beadsmurah #beadscantik #payetmurah #lace #patchlace #butikshahalam #jakel

Share 16 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
coach_najwa.nur. MERIAH GAMBAR HEALTHY PLATE TEAM KAMI.
.
.
Siapa kata makanan orang na

MERIAH GAMBAR HEALTHY PLATE TEAM KAMI. . . Siapa kata makanan orang nak kurus tak sedap. . Best je, ada yang makan nasi, ada yang pilih karbohidrat lain. . Dah tu boleh makan 5x setiap hari. . Kurus dan sihat semestinya hasil menanti. . Nak tau lebih lanjut klik link di bio IG @coach_najwa.nur . . PROGRAM KURUS ONLINE || JOM DAFTAR SEKARANG. Coach Najwa Nur 📲0136300052 . .

Share 16 1
coach_najwa.nur. JOM SELAWAT .
.
Mulai hari ni kita biasa titipkan selawat di bibir kit

JOM SELAWAT . . Mulai hari ni kita biasa titipkan selawat di bibir kita. . Program Kurus Online Di Buka Sekarang. . Klik link di IG @coach_najwa.nur untuk Pendaftaran dan details. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Coach Najwa Nur 0136300052 . #cabarankurusonline #herbachampionteam .⠀⠀⠀

Share 4 1