(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
liurlelehmelaka. Jerux Asamboi - asam dan bahan2 lain kita masukkan sekali dgn buah yan

Jerux Asamboi - asam dan bahan2 lain kita masukkan sekali dgn buah yang fresh dlm satu balang. #jeruxasamboi #liurlelehhouse #liurlelehmelaka #jerukasamboimelaka

Share 0 0
makanan_seremban2. alhamdulilah cod dekat custemor today 💕💕customers happy nisha lagi h

alhamdulilah cod dekat custemor today 💕💕customers happy nisha lagi happy..korang di luar sana tnggu apa lagi ..cepat2 dpt kan @jeruklelehhouse .. jgn menyesal hahahhahaha cepat2 dm or wasap 01123768694 klick saja dekat wall ig saya @liurlelehhousehq @jeruxleleh4u #liurlelehhouse #thefamousjerux #jeruxleleh4u #azasempire empire #jutawanjerux #familiaAza #jeruxasamboi #sambalkixk #awesomeshaxk #spicyjacx #sourplumslurpee - #regrann

Share 5 0

Thank you singaporean!! Awesome crowd. We will come again for the next event🙏🏼 #liurlelehhouse #bikinhavoc #thefamousjerux

Share 10 0
tfj_riefastore. PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇
.
SALES 12.12.19 💕😁💞
.
JERUX LIUR LE

PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇 . SALES 12.12.19 💕😁💞 . JERUX LIUR LELEH HOUSE 🌶 . Beli 3 jenis jerux asamboi RM60 SAJA😉 . UTK CUSTOMER AREA KLIA BDR SALAK TINGGI PUTRAJAYA CYBERJAYA Delivery : 13/12/2019 SAJA . Hanya customer area seperti di atas dan sesiapa saja berada sana yg tgh duk asyik2 meleleh je air liur nak mkn jerux #thefamousjerux yg tgh duk viral skrg 😃 . Cepat pm saya untuk lock order😜😋😛 . Jangan biarkan diri anda terliur lagi 😉😙 . Blh whatsapp saya 0173823656 💕 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #seremban #portdickson

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
tfj_riefastore. Posted @withrepost • @tfj_ellynstore Wowwww , Sales 12.12.2019 guysss

Posted @withrepost@tfj_ellynstore Wowwww , Sales 12.12.2019 guysss . . Only 1 Day 😱😱 . . RM16 ( np : rm18 ) . . Jerux Asam Boii Only . . Jom Lock order today , kita redeem on 12.12.2019 all out for delivery .. . . Boleh whatsApp Ellyn 0122756684 . Boleh whatsApp Ellyn 0122756684 . . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #thefamoussambalkick #llhfamilia #llhempire #tfj #klang #shahalam #setiaalam #klangcentral #colombiabandarbaruklang #petronasbukittinggi2 #petronassriandalas #teammafiatfjklang

Share 1 0
thefamousjeruxbangi. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 11 0
thefamousjeruxbangi. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 2 0
tfj_riefastore. Takan tengok jer?!!! nyummm2 😜😋😛
.
Mkn kudapan dgn jerux fuhhh seda

Takan tengok jer?!!! nyummm2 😜😋😛 . Mkn kudapan dgn jerux fuhhh sedap😗😙 . JERUX CAMPUR ASAMBOI 😙😉😊 . Kalau tak meleleh bkn JERUXLIURLELEH namanya‼️😋 . Sekali rasa pasti nak lagi‼️🤗 . U guys belum try jerux liur leleh?🤔 . OMG RUGINYA!!!! 😱😱 . Kenapa jeruxliurleleh?😙😜 💯 Fresh Homemade setiap hari ❌ Tiada bahan pengawet 💯 Dijamin sedap hingga menjilat jari. . JOM LOCK.ORDER WHATSAPP 0173823656 💕😁 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxcampurasamboi

Share 1 0

HAI HAMPA PANAS2 NI MAKAN APA YANG SEDAP ? DAPAT MAKAN JERUX SEJUK2 PON SEDAP NI. SEJUK JE ANAK TEKAK NI . SATU2 YE JERUX PREMIUM & FRESH DARI LADANG. SEKALI RASA CONFIRM 7 KETURUNAN AKAN REPEAT. . JOM LEKAIHHH WEHHHHH ORDER MAI SLOT ORDER TAKRAMAI DAHH WEHHHH❗️❗️❗️ . . . @liurlelehhousehq @airpoolstylo 📲 whatsapp 0174018605 mazni 🚗 COD AREA PENANG . . . #thefamousjerux #jeruxliurleleh #liurlelehhouse #jeruxmangga #manggasedap #liurlelehhousepenang #thefamousjeruxpenang #manggaasamboi #jambuasamboi #kedondongasamboi #jerukcampurasamboi #pelamasamboi #amraasamboi #adirabangmarpunya #semusimrindu #mentormilenia #icsyvmy2 #jeruk #jerukmangga #jerukviral #jerukleleh #jerukasamboi #jerukasamboipenang #jeruxliurlelehhouse #jeruxliurlelehhousepenang

Share 30 0
thefamousjeruxbangi. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 2 0
jerukliurleleh_. ‼️AMARAN‼️AMARAN‼️
JANGAN TENGOK KALAU ANDA TAKNAK TERLIUR DAN MEROYAN

‼️AMARAN‼️AMARAN‼️ JANGAN TENGOK KALAU ANDA TAKNAK TERLIUR DAN MEROYAN 👹 . Cer tengok tu dorang sumbat mangga macam dah nak meletop balang tu 😂😳 memang padat giler isi dalam balang, sebab tu lah rasanya peminat thefamousjerux jadi giler teruxxx 🔥😂😋 #liurlelehhouse #familiaEL #JeruxViral #Masam #Pedas #Manis http://www.wasap.my/60104306796

Share 7 0
liurlelehhousemy. Posted @withrepost • @jerukviralutara #thefamousjerux kini menjadi bua

Posted @withrepost@jerukviralutara #thefamousjerux kini menjadi buah mulut orang heboh diperkatakan seluruh malaysia malah hingga ke negara jiran singapura dan brunei. . . Apa yang istimewa sangat kan dengan #thefamousjerux ni? Itulah specialnya! Satu2nya jeruk yang fresh! Tiada campuran bahan pengawet, tiada cuka dan kapur. . . #thefamousjerux boleh dinikmati oleh semua peringkat umur 🤤 disitu kebahgiaan dikecapi dan dalam kembali zaman keriangan😍🤤 . . Susah nak cari jeruk yang fresh dan kadang ibu mengandung atau orang ada alahan susah nak menikmati jeruk😣 KINI TIDAK LAGI SEBAB #THEFAMOUSJERUX 100% FRESH TANPA BAHAN PENGAWET, TAMBAHAN LAGI 100% HOMEMADE . . "KAMI BUAT MACAM KAMI NAK MAKAN SENDIRI" . . WE ARE ONE AND ONLY PRODUCE PREMIUM ONE!! . . Setiap post story. Tag account ni !! *WAJIB* @liurlelehhousemy @liurlelehhousehq @airpoolstylo @jeruxviralliurleleh @liurlelehhousemy #FamiliaEL #liurlelehhouse #thefamousjerux #jeruxviralliurleleh #tfj #JeruxViral #jeruxpadu

Share 23 0
tfjaqilahyusoff_. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 0 0
tfjmelaka.zarina. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 1 0
tfj_riefastore. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 2 0
tfj_riefastore. PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇
.
SALES 12.12.19 💕😁💞
.
JERUX LIUR LE

PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇 . SALES 12.12.19 💕😁💞 . JERUX LIUR LELEH HOUSE 🌶 . Beli 3 jenis jerux RM60 SAJA😉 . UTK CUSTOMER AREA KLIA BDR SALAK TINGGI PUTRAJAYA CYBERJAYA Delivery : 13/12/19 SAJA . Baki jerux dh tgl itu saja jom cpt lock 😜 . Hanya customer area seperti di atas dan sesiapa saja berada sana yg tgh duk asyik2 meleleh je air liur nak mkn jerux #thefamousjerux yg tgh duk viral skrg 😃 . Cepat pm saya untuk lock order😜😋😛 . Jangan biarkan diri anda terliur lagi 😉😙 . Blh whatsapp saya 0173823656 💕 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #seremban #portdickson

Share 1 0
tfj_riefastore. PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇
.
SALES 12.12.19 💕😁💞
.
JERUX LIUR LE

PROMOSI PROMOSI PROMOSI 🎊🎉🎇 . SALES 12.12.19 💕😁💞 . JERUX LIUR LELEH HOUSE 🌶 . Beli 3 jenis jerux asamboi RM60 SAJA😉 . UTK CUSTOMER AREA KLIA BDR SALAK TINGGI PUTRAJAYA CYBERJAYA Delivery : 13/12/19 SAJA . Hanya customer area seperti di atas dan sesiapa saja berada sana yg tgh duk asyik2 meleleh je air liur nak mkn jerux #thefamousjerux yg tgh duk viral skrg 😃 . Cepat pm saya untuk lock order😜😋😛 . Jangan biarkan diri anda terliur lagi 😉😙 . Blh whatsapp saya 0173823656 💕 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #seremban #portdickson

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
ilyanarose_. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 1 0
liurlelehhouse_jerantut. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 5 0
jeruxliurlelehhouse. #Repost @thefamousjeruxbangi
• • • • • •
SALE 12.12 datang lagi guys n

#Repost @thefamousjeruxbangi • • • • • • SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 36 14
thefamousjeruxbangi. SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ?
.
 Hanya CAJ DELIVERY RM

SALE 12.12 datang lagi guys nak tahu berapa ? . Hanya CAJ DELIVERY RM2 sahaja wehh murah gila..BUKAN SENANG NAK DAPAT CAJ DELIVERY RM2😱😱😱 . JOM GRAB SEKARANG SEMENTARA STOK MASIH ADA🥳🥳🥳 @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @thefamousjeruxbangi #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjerux #thefamousjeruxbangi #thefamousjeruxkajang #thefamousjeruxnilai #thefamousjeruxsemenyih #thefamousjeruxputrajaya #jeruxviral

Share 2 0
jeruxliurlelehhouse. #Repost @tfj_riefastore
• • • • • •
Fuh tudiaa fresh kedondong kita ku

#Repost @tfj_riefastore • • • • • • Fuh tudiaa fresh kedondong kita kupass beratus ratuss ‼️😍 . Siapa yang suka kedondong tu boleh rasa jerux kedondong asamboi 🥰🔥 . SIAPA YANG SUKA KEDONDONG TU MMG KENA TRY KEDONDONG AWESOMEKICX PERGHH MEMANG PADUUU ‼️ . JOM LOCK ORDER BLH TRS WHATSAPP 0173823656 😊😀😉 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongawesomekicx

Share 20 0
tfj_riefastore. Hawwaaaauuu rs terliur nya 😋😜😛 alahaiiii  tengok haihh jerux jambu

Hawwaaaauuu rs terliur nya 😋😜😛 alahaiiii tengok haihh jerux jambu awesomekicx ni 🤤🤤 . THE AWESOME SHACX KEDONDONG ❗ Buah gedabak wehh bsr dan ranggup sungguh 😋😙😜 . Letak plk serbuk asam sendiri and shacx byk kali sampai sebati 😗😮😦 Br blh rs seperti baru dibruu 😋😋😋 . Sape nk meh lerrr lock order skrg 😁😊 . Whatsapp 0173823656 💞 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongawesomekicx

Share 3 0
tfj_riefastore. PERGH duk tgk tv... pening dok fikir nak makan apa sambil2 hadap depan

PERGH duk tgk tv... pening dok fikir nak makan apa sambil2 hadap depan tv 🤣😁 . Jerux ni paling best makan utk kudap2 mmg terbaekkk 👍🏻💕😙 Lg2 dpt jerux kedondong awesomekicx 😁 . Jom lock order skrg trs whatsapp 0173823656 😁😉😙 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongawesomekicx

Share 1 0
tfj_riefastore. Fuh tudiaa fresh kedondong kita kupass beratus ratuss ‼️😍
.
Siapa yan

Fuh tudiaa fresh kedondong kita kupass beratus ratuss ‼️😍 . Siapa yang suka kedondong tu boleh rasa jerux kedondong asamboi 🥰🔥 . SIAPA YANG SUKA KEDONDONG TU MMG KENA TRY KEDONDONG AWESOMEKICX PERGHH MEMANG PADUUU ‼️ . JOM LOCK ORDER BLH TRS WHATSAPP 0173823656 😊😀😉 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongawesomekicx

Share 5 0
tfj_riefastore. Jerux kedondong sambal kicx padu sangat wehhh. Meleleh air liur, air m

Jerux kedondong sambal kicx padu sangat wehhh. Meleleh air liur, air mata. Pedas yakmat 🤤 . Sape yg minat mat ke kedondong nih moh laa pekena kedondong sambal kicx from @liurlelehhouse ni wehh. Tk ngecur kee air liur aokme tuh 😍 . Meh lock order skrg whatsapp 0173823656💕 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #teammafiatfjklang #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongasamboi #jeruxkedondongsambalkicx

Share 1 0
tfj_riefastore. Siapa dekat sini suka kedondong sambalkicx 🙋🏻‍♂️ 😁
.
NI PUN RAMAI S

Siapa dekat sini suka kedondong sambalkicx 🙋🏻‍♂️ 😁 . NI PUN RAMAI SUKAA 😍 KEGILAAN RAMAI YE JERUX KEDONDONG SAMBALKICX😋 KITA MENGGUNAKAN BUAH YANG BERKUALITI DAN FRESH DARI LADANG 😱😱 . SEKALI RASA MESTI NK LG ‼️‼️ . Kedondong asamboi mmg terbaikkk mmg patut cuba yang penting ranguuppppp 😋 . Blh whatsapp 0173823656😁 . @airpoolstylo @jeruxliurlelehhouse @liurlelehhousehq @tfj_ellynstore #teammafiatfjklang #familiaMA #thefamousjerux #liurlelehhouse #llhfamilia #llhempire #tfj #banting #bantingbaru #morib #kanchongdarat #bandarsgemas #sgmanggis #olaklempit #labohandagang #bukitchanggang #dengkil #nilai #klia #jenjarom #telokpanglimagarang #sijangkang #klang #bandarsaujanaputra #puchong #jeruxkedondongasamboi #jeruxkedondongsambalkicx

Share 1 0