(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
scrub.husna. Woww laku keras coffee scrub sepanjang sales berjalan. Harga rm25 je u

Woww laku keras coffee scrub sepanjang sales berjalan. Harga rm25 je uols! Coffee scrub ni sesuai untuk sesiapa yg kulit kusam. Berlakunya kulit kusam disebabkan tak pernah scrub sel2 kulit mati. Bila kulit mati makin menebal, haa skincare yg korang pakai tak diserap pun. So thats why penting scrub muka 3 kali seminggu. Yuhuu husna dah pakai 3 tahun dah coffee scrub ni. Memang best. Korang yg belum try wajib try. Bila dh try memang repeat 🥰 - COD🚙 Kuala Terengganu - Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋. - For fast response📲 +60105068886 . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #codkualaterengganu #sabunberasmurah #ajimaura #lipscrub #coffeescrubmurah #agenttemyraclekualaterengganu #maskerkunyit #tipscantik #temyraclekualaterengganu #teamhusnaa

Share 2 0
masker_timun_cbm. Cara pakai CBM pun senang je:. .
(1) Goncang-goncang botol dulu. Picit

Cara pakai CBM pun senang je:. . (1) Goncang-goncang botol dulu. Picit beberapa kali kat tapak tangan. . (2) Sapu seluruh muka. . (3) Biarkan bubble naik. Tunggu 5 minit. . (4) Gosok-gosok muka. Bilas. . . . *Lepas tu kalau nak UP lagi, boleh terus pakai water-based Face Treatment Gel tu. Titik secukupnya kat muka, sapu rata. Baru cenggini 👍. . . . Nak harga diskaun? Klik link di bio ya! Cepat sebelum masa habisss.

Share 7 3
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
murah_shoppingcenter. Bawal Hello Kitty Cupcake ibu anak Ready stok🤩
Nak beli utk kanak2 sa

Bawal Hello Kitty Cupcake ibu anak Ready stok🤩 Nak beli utk kanak2 saja pun boleh.. Utk dewasa saja pun boleh.. . . Bawal Cotton Hello Kitty (bidang 45) Harga Kanak2 : Rm8 Dewasa (ibu) : Rm10 Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #bawalhellokittymurah

Share 0 0
murah_shoppingcenter. Inner Lengan warna hitam
Harga RM10

Warna hitam sahaja 
Material : Co

Inner Lengan warna hitam Harga RM10 Warna hitam sahaja Material : Cotton sejuk tak tebal tak terlalu nipis Panjang inner : 130 cm ±1cm Panjang dari bahu hingga lengan : 42 cm Panjang bahu : 46 cm . . ⭐ Sesuai untuk yang bersaiz S - M/L ⭐Untuk yang mempunyai saiz lengan yang panjang dari ukuran yang diberi, inner ini tak sesuai untuk anda ⭐ Sila ukur terlebih dahulu sebelum order supaya tidak menyesal di kemudian hari. Kami dah pesan ok Ukuran untuk lengan di ambil dari atas bahu kerana dipakai dengan menyarung kedua-dua belah tangan dahulu Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #innerlenganpanjang

Share 0 0
murah_shoppingcenter. Inner Anti Migrain
Harga RM10

Stok available warna hitam sahaja yea.

Inner Anti Migrain Harga RM10 Stok available warna hitam sahaja yea. . . ✔️ANTI MELOROT ✔️ANTI PUSING ✔️ANTI PELUH ✔️ANTI RAMBUT BERBAU KEPAM ✔️ANTI RAMBUT TERKELUAR ✔️ANTI LICIN ✔️ANTI SAKIT TELINGA Di reka khas bg keselesaan pemakai yg elastik utk efek yg lebih kemas & keselesaan👍 INNER SANGGUL ANTI MIGRAIN MATERIAL COTTON STRATCH KNITTED Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah

Share 0 0
norazmira_dianzkotabharu. Fenomena Mask Purple 
untuk mereka2 yg muka penuh \" beras nasi \"
jgn p

Fenomena Mask Purple untuk mereka2 yg muka penuh " beras nasi " jgn picit sakit dan berparut Menghilangkan blackhead & whitehead ! Guna je Dianz Mask N Moist 😉

Share 2 1
kulitcantik_. Olive natural skin care mask by ROREC
_
☘sgt sesuai utk kulit
KUSAM |

Olive natural skin care mask by ROREC _ ☘sgt sesuai utk kulit KUSAM | KASAR _ olive digunakan utk MENGANJALKAN | MELEMBUTKAN | MENCERAHKAN | MEREMAJAKAN _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #raya2019 #jalanraya #syawal #openhouse #kosmetikmurah #kosmetikmyrahmalaysia #followme #upsi #uitm #ukm #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #selfie #selfieraya #ootdraya #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #kosmetikkoreamurah #scrubmurah #kosmetikkorea #studentlife

Share 4 0

RM 35 🔥clearance sale! Tinggal 2 je pada uyun..cepat sebelum HQ kering stock! PM uyun Tekan link di bio iG orait😘 . Oh yaaa Muka breakout kene guna!! Recommended !!!! . #detoxmask #temyracledetoxmask #temyracleagent #temyracleagentkualalumpur #maskmurah #maskhomemade #maskerkunyit

Share 1 0

RM 35 🔥clearance sale! Tinggal 2 je pada uyun..cepat sebelum HQ kering stock! PM uyun Tekan link di bio iG orait😘 . Oh yaaa Muka breakout kene guna!! Recommended !!!! . #detoxmask #temyracledetoxmask #temyracleagent #temyracleagentkualalumpur #maskmurah #maskhomemade #maskerkunyit

Share 0 0
meira.my. Nampak tak perubhan yang ketara tu?

Lepas ni tak adalah orang asyik n

Nampak tak perubhan yang ketara tu? Lepas ni tak adalah orang asyik nak membawang pasal kita je. Asyik cakap skin kita tak cantik la, kusam la, burn la. No no no! Kalau tak ada orang yang membawang pun, at least do it for yourself. Hargai diri sendiri 😊 #temyracle

Share 3 1
kulitcantik_. Cucumber natural skin care mask by ROREC
*sesuai utk kulit sensetif
_

Cucumber natural skin care mask by ROREC *sesuai utk kulit sensetif _ ☘sgt sesuai utk kulit TERDEDAH DGN MATAHARI _ ekstrak timun utk MENCERAH | MENYEGARKAN | MENEGANGKAN _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #raya2019 #jalanraya #syawal #openhouse #kosmetikmurah #kosmetikmyrahmalaysia #followme #upsi #uitm #ukm #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #hujan #kosmetikkoreamurah

Share 10 0
kulitcantik_. blueberry natural skin care mask by ROREC
*sesuai utk kulit sensetif
_

blueberry natural skin care mask by ROREC *sesuai utk kulit sensetif _ ☘sgt sesuai utk kulit KUSAM | PENUAAN _ fungsi ekstrak blueberry kaya dgn antioksidan sesuai utk MEMYEGARKAN | MENCERAHKAN | MELEMBAPKAN | VITAMIN A,C & E (mengurangkan kedut/ garis halus) | MENGURANGKAN BINTIK HITAM _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #raya2019 #jalanraya #syawal #openhouse #kosmetikmurah #kosmetikmyrahmalaysia #followme #upsi #uitm #ukm #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #selfie #selfieraya #ootdraya #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #hujan

Share 5 0
kukucantik.my. siapa sini peminat kuku ala2 pink. boleh try code MG45 ni 😍
-
code :

siapa sini peminat kuku ala2 pink. boleh try code MG45 ni 😍 - code : MG45 RM5/pcs (5ml) setiap pembelian 3 botol keatas dapat special free gift 🎁 • postage rm8(sm)/ rm12(ss) *10 botol keatas cas postage bertambah. • macam mana nak order? screenshot dan whatsapp je akak code fav awak 😍 • 0 1 3 6 8 0 3 1 8 2 • - #malaysia #followme #bazarpaknil #peeloff #peeloffnailpolish #peeloffnailpolishmalaysia #nailpolish #nailpolishmalaysia #kukucantik #menipedi #inaicelupmurah #bknailpolish #kosmetikmurah #magicgirlnailpolish #magicgirlpeeloff #nailhack #kutekhalal #igshop #sayajualonline #lensmurah #maskmurah #frenchnail #bawalmurah #kosmetikkoreamurah #mgnailpolish #makeupmurah #eyelashesmurah #dropshipwanted #kukukilat #kidtoys

Share 15 0
kulitcantik_. Honey natural skin care mask by ROREC
_
☘sgt sesuai utk kulit
PENUAN |

Honey natural skin care mask by ROREC _ ☘sgt sesuai utk kulit PENUAN | KERING _ madu digunakan utk MERAWAT | MENINGKATKAN KELEMBAPAN | MEMBAIKI SEL KULIT | ANTIOXIDANT | GLOWING _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga. - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #kosmetikmurah #kosmetikmyrahmalaysia #followme #upsi #uitm #ukm #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #selfie #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #kosmetikkoreamurah #scrubmurah #kosmetikkorea #studentlife #bawalmurah #lipmattemurah #wawazainal

Share 7 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
kosmetikzeyra_murah. AIR AKAR KAYU AMIRNA
RM10

Wajib simpan Air akar kayu ni 1 kt umah.. �

AIR AKAR KAYU AMIRNA RM10 Wajib simpan Air akar kayu ni 1 kt umah.. 🍃Gatal2 kulit sapu jaaa.. 🍃Jerawat tumbuh? sat je kecut.. 🍃Luka ringan ttis ja dh kering darah.. 🍃Kena gigit serangga boleh guna.. 🍃Gatal² hdung?? bengang telinga?? Resdung la tu..pun bolehguna.. 🍃Kaki cekam.. sktt oiiii.. titis je ubat ni.. Mujarab 👍 🍃 Kuku rosak bertahun lamanya. MERAWAT: 🌱JERAWAT 🌱KETUAT 🌱KUKU CEKAM/CAGU 🌱KUDIS/GATAL2 KULIT 🌱LUKA RINGAN 🌱GIGITAN SERANGGA 🌱KULIT MAKAN AIR CARA GUNA: TITIK ATAU SAPU DITEMPAT BERMASALAH. 🚫KEGUNAAN LUARAN SAHAJA Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #amirnaakarkayu

Share 3 0
kulitcantik_. Aloe Vera natural skin care mask by ROREC
*sesuai utk kulit sensetif
_

Aloe Vera natural skin care mask by ROREC *sesuai utk kulit sensetif _ ☘sgt sesuai utk kulit KERING | KUSAM | SENSETIF _ fungsi lidah buaya dan vitamin utk MENGURANGKAN KERADANGAN | MELEMBUTKAN KULIT| GLOWING | MELICINKAN _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga. - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #kosmetikmurah #kosmetikmyrahmalaysia #followme #upsi #uitm #ukm #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #selfie #knitwearmurah #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #hujan #kosmetikkoreamurah #arianivietnamm #shawlsmurah

Share 9 0
kosmetikzeyra_murah. PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA
Harga Rm35
.
minuman khusus utk pe

PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA Harga Rm35 . minuman khusus utk pencerahan, kecantikan, dan kegebuan kulit yg menyeluruh.. . CARA PENGAMBILAN : 2 KALI SETIAP PAGI, SEBELUM SARAPAN DAN SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR. ambil satu scoop PEARL WHITE PUTIH MULUS bersama 150ml air dan goncang. ** Disarankan ambil PEARL WHITE PUTIH MULUS 15minit sblum sarapan dan sebelum tidur. . KESAN SEAWAL 7 HARI,, KULIT TERASA LEMBUT, LEMBAB, GEBU, DAN ANJAL. SESUAI UNTUK : - KULIT BERJERAWAT, BERPARUT, BERJERAGAT, KULIT KUSAM, - KULIT NORMAL, KULIT BERMINYAK. . BAHAN2: COLLAGEN, BLUEBERRY, VITAMIN C, CITRIC ASID, BLACKCURRANT, ACEROLLA CERRY, ASTAXANTHIN, PINEBARK, TOMATO. Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #pearlwhitejamujelita

Share 6 0
kosmetikzeyra_murah. 🍇Pearl White Pinky Plus🍇
Harga Rm35

Produk ini merupakan formulasi

🍇Pearl White Pinky Plus🍇 Harga Rm35 Produk ini merupakan formulasi istimewa yang menggabungkan khasiat kolagen bersama adunan buah-buahan seperti sel stem epal, goji, maquiberi dan acerola yang dapat membantu anda memiliki kulit yang tampil lebih cerah, anjal, mulus. KELEBIHAN PEARL WHITE PINKY PLUS JAMU JELITA : ✔ Mencerah wajah, tangan dan seluruh badan ✔ Melancarkan penghadaman dan perlawasan ✔ Mengurangkan cela dan menyekatakan tona ✔ Mengurangkan penghasilan minyak dan sebum ✔ Kulit menjadi lebih lembut, pinkish dan flawless ✔ Mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam ✔ Mencerah seawal pengambilan dengan selamat dan semulajadi ✔ Membantu meningkatkan kecergasan untuk melakukan aktiviti harian. Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #pearlwhitepinkyplus

Share 3 0
murah_shoppingcenter. SET PINEAPPLE PEELER 
Harga Rm20 .
.

Ni ada jawapan!! Jom grab 'Pinea

SET PINEAPPLE PEELER Harga Rm20 . . Ni ada jawapan!! Jom grab 'Pineapple peeler' utk memudahkan kerja korang k.. 🍁Set Pineapple Peeler🍁 ☑️Dapat Menjimatkan masa dan Tidak bersepah semasa menggunakan slicer ini untuk menghiris Buah Nenas ☑️Di perbuat daripada High Quality Stainless Steel ☑️Sangat mudah untuk di gunakan ☑️Dapat jimatkan tenaga kerja korang ok ☑️Easy to clean and Easy to store ☑️Pemegang plastik yang mudah untuk kita kendali dan memusing slicer. Untuk order whatsapp +6013-7166401 Click je dekat bio atas tu okay. . . . . . . #eyeshadowmurah #eyelinermurah #perfumemurah #eyelashesmurah #skincaremurah #eyebrowmurah #eyebrowpalletmurah #hantarankahwinmurah #hantarankawinmurah #hadiahwanitamurah #maskmurah #eyemaskmurah #lipmaskmurah #shiseidomurah #collagenmaskmurah #vietnammaskmurah #amirnapills #bengkungmurah #loosepowder #berusmakeupmurah #glowglowing #deejaskin #brilliantskincare #mascara #shawlmurah #bawalmurah #innersnowcapmurah #telekunghantaranmurah #birdnestmurah #pineapplepeeler

Share 1 0
kukucantik.my. R E S T O C K ✅
-
🌹mudah ditanggalkan tanpa perlu remover
🌻water bas

R E S T O C K ✅ - 🌹mudah ditanggalkan tanpa perlu remover 🌻water based dan berasaskan tumbuhan 🌹 wangi - code : MG45 RM5/pcs (5ml) setiap pembelian 3 botol keatas dapat special free gift 🎁 • postage rm8(sm)/ rm12(ss) *10 botol keatas cas postage bertambah. • macam mana nak order? screenshot dan whatsapp je akak code fav awak 😍 • 0 1 3 6 8 0 3 1 8 2 • - #malaysia #followme #bazarpaknil #peeloff #peeloffnailpolish #peeloffnailpolishmalaysia #nailpolish #nailpolishmalaysia #kukucantik #menipedi #inaicelupmurah #bknailpolish #kosmetikmurah #magicgirlnailpolish #magicgirlpeeloff #nailhack #kutekhalal #igshop #sayajualonline #lensmurah #maskmurah #frenchnail #bawalmurah #kosmetikkoreamurah #mgnailpolish #makeupmurah #eyelashesmurah #dropshipwanted #kukukilat

Share 19 0
kulitcantik_. Pomegranate  natural skin care mask by ROREC
_
☘sgt sesuai utk kulit
M

Pomegranate natural skin care mask by ROREC _ ☘sgt sesuai utk kulit MASALAH HIDRASI _ MEMBAIKI KULIT | ANTI JERAWAT | MEMBERSIHKAN KULIT _ RM1.10/pcs BELI 5 RM5 shj. boleh campur mask yg sama harga. - postage rm8(sm)/ rm12(ss) - @ K U L I T C A N T I K _ 0136803182 _ #rorecmask #maskermurah #facemask #masksheet #bazarpaknil #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #followme #kosmetikkorea #like4like #malaysia #rorecmaskmalaysia #maskmalaysia #maskmurah #facemaskmurah #maskmalaysiamurah #maskmurahmalaysia #kosmetikkoreamurah #kosmetikkorea #rorecmaskmurah #rorecmaskmalaysia #maskmukamalaysia #eyelashesmurah #maskmukamurah

Share 9 0
kukucantik.my. siapa sini peminat kuku ala2 pink. boleh try code MG45 ni 😍
-
code :

siapa sini peminat kuku ala2 pink. boleh try code MG45 ni 😍 - code : MG45 RM5/pcs (5ml) setiap pembelian 3 botol keatas dapat special free gift 🎁 • postage rm8(sm)/ rm12(ss) *10 botol keatas cas postage bertambah. • macam mana nak order? screenshot dan whatsapp je akak code fav awak 😍 • 0 1 3 6 8 0 3 1 8 2 • - #malaysia #followme #bazarpaknil #peeloff #peeloffnailpolish #peeloffnailpolishmalaysia #nailpolish #nailpolishmalaysia #kukucantik #menipedi #inaicelupmurah #bknailpolish #kosmetikmurah #magicgirlnailpolish #magicgirlpeeloff #nailhack #kutekhalal #igshop #sayajualonline #lensmurah #maskmurah #frenchnail #bawalmurah #kosmetikkoreamurah #mgnailpolish #makeupmurah #eyelashesmurah #dropshipwanted #kukukilat

Share 21 0