(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

VIEW , POLAROID 🌼🎀 LETS PRINT OUT NOW ❤️❤️❤️ . . Abadikan kenangan anda dengan gambar , semoga kemudian hari gambar itu memberi impak yg besar yg besar dan manis😇 . . uolss boleh print out gambar family, classmate, studio, wedding, raya n others tau ❤️ harga sangat jimat ! dapat free gift lagi🎁🎁 . . jom print skrg !! 💕💕 murah,jimat n kualiti tinggi !!!,📣📣📣 . . @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #polaroidmurah #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #budget #wedding #tunang #askar #navymalaysia #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat

Share 0 0

FAMILY , POLAROID 🌼🎀 LETS PRINT OUT NOW ❤️❤️❤️ . . Abadikan kenangan anda dengan gambar , semoga kemudian hari gambar itu memberi impak yg besar yg besar dan manis😇 . . uolss boleh print out gambar family, classmate, studio, wedding, raya n others tau ❤️ harga sangat jimat ! dapat free gift lagi🎁🎁 . . jom print skrg !! 💕💕 murah,jimat n kualiti tinggi !!!,📣📣📣 . . @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #polaroidmurah #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #budget #wedding #tunang #askar #navymalaysia #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat

Share 0 0
odeen_viral86. Testimoni Rempah odeen viral cekyana

#ODEENVIRALCekYana 
#sedapgiler

Testimoni Rempah odeen viral cekyana #ODEENVIRALCekYana #sedapgiler #senangmasak #produkmuslim

Share 2 0
shima_yusuf_ivmist. Cara Penggunaan #IVMIST bagi Resdung 
Boleh guna salah 1 cara di bawah

Cara Penggunaan #IVMIST bagi Resdung Boleh guna salah 1 cara di bawah atau ketiga-tiganya sekali. Bergantung kepada tahap kronik resdung tersebut. 1. 🌷Cara Pertama - Gunakan cara sapuan di kawasan sinus. 2. 🌷Cara Kedua - Cara Wap. Sembur dalam air panas/suam. Selepas itu, muka ditekupkan ke dalam bekas air tersebut dalam keadaan kepala ditutup dengan tuala. . 3. 🌷Cara Ketiga - Gulungkan tisu mengikut saiz lubang hidung. Kemudian sembur iv mist di tapak tangan seterusnya sapu tisu tu tadi dan terus sumbat ke dalam kedua2 hidung. (Pedih sedikit cara ni ) Semua cara berkesan bagi pengguna yang resdung kronik . InsyaAllah, Alhamdulillah dengan izin Allah. Berminat untuk cuba boleh hubungi saya; 📲 Tekan link ni 👉 www.wasap.my/60123779759/resdung #ivmist #terapiinstagram #ajimaurabaru #ivmist_online_store #bazaronline #resdung #surirumah #belajarbisnes #belajarinstagram #barubelajarinstagram #produkbumiputra #produkmuslim #produkherba #stokisivmist #sayajualivmist

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
alhaurabeauty_az. [ Testimoni Pengguna AB ] 
Nampak tak perbezaan kedua2 gambar ? 😱

Se

[ Testimoni Pengguna AB ] Nampak tak perbezaan kedua2 gambar ? 😱 Sebelum consume produk #AlhauraBeauty Muka sis ni naik jerawat teruk tau akibat terguna produk XXX . Produk Alhaura sangat bagus untuk merawat jerawat dan boleh hilangkan parut jerawat. Nampak macam produk kampung tapi kualiti international babe 😉 korang yg ada masalah kulit tuh taknak jadi sebahagian dari pengguna #AlhauraBeauty ke ? Jimat, Simple dan tak perlu guna banyak item pun. Hanya Krim dan Sabun sahaja dah boleh selesaikan masalah korang tuh. Nak lagi best guna lah #SkrubKunyitAlhaura sekali. Whatsapp 0109020210 untuk order atau nak tahu lebih detail ? Jom whatsapp sis cepat. 😉 #AlhauraBeauty❤ #sabunAlhaura #KrimHerbaAlhaura #SkrubKunyitAlhaura #sayaguna #sayajual #NaturalBeauty #produkmuslim #kkm #kedah #uum #changlun #pahang #bera #kerayong #triang #temerloh

Share 1 0
junnikl_infiresninja. 💯 BEST INGREDIENTS FOR SENSITIVE SKIN ❗️⁣
⁣
Kenapa sis suggest kan or

💯 BEST INGREDIENTS FOR SENSITIVE SKIN ❗️⁣ ⁣ Kenapa sis suggest kan orang yang⁣ ❗️KULIT SENSITIF⁣ ❗️KULIT BREAKOUT guna pinkish white set? Sebab bahan bahan yang ada dalam setiap item dijamin 💯 dari KKM tau.⁣ ⁣ ⁣ Jangan kata pinkish cream je penting. Semua item dalam pinkish white set tersangat la penting untuk dapatkan skin flawless yang takde pori tu tau angels. Jom sama sama miiki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣ ⁣⁣ Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣ ⁣ ⁣⁣ 𝙎𝙆𝙄𝙉 𝘾𝙊𝙉𝙎𝙐𝙇𝙏𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 𝙋𝙀𝙍𝘾𝙐𝙈𝘼 ⁣⁣ 𝙃𝙖𝙣𝙮𝙖 𝙥𝙚𝙧𝙡𝙪 𝙝𝙖𝙣𝙩𝙖𝙧 𝙜𝙖𝙢𝙗𝙖𝙧 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙖𝙙𝙖 𝙖𝙙𝙢𝙞𝙣 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙠𝙖𝙢𝙞 𝙨𝙪𝙜𝙜𝙚𝙨𝙩 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙠 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙨𝙪𝙖𝙞 Wassap trus 🤩 link in bio . . #Thejunnipinkishwhite #PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni #flawless #cantik #putihgebu #nomercury #luluskkm #produkhalal #produkbest #produkmuslim #produknatural #jerawat #acne #pimple #pores #jeragat #blackhead #whiteheads #wanita #lelaki #muslim #muslimah #skincare #sensitiveskincare #kusam #spf50 #whittening #beautiful #shantik

Share 0 0
beautyadvisorz. FEEDBACK HERVNATURAL
.
🌻Cod - ✔Setapak ✔gombak ✔batu caves ✔sentul ✔H

FEEDBACK HERVNATURAL . 🌻Cod - ✔Setapak ✔gombak ✔batu caves ✔sentul ✔HKL ✔titiwangsa ✔chow kit ✔melawati ✔taman melati ✔KL central ✔KLCC ✔Area berdekatan . ✔batu pahat . ✔pantai remis ( perak) . . #alhaalfa #alhaalfacosmetics #teamwarriorml #alhaalfasetapak #alhaalfafoundation #alhaalfaskinbooster #alhaalfaserumbooster #ctdk #neelofa #hervnatural #shineglow #bazarpaknil #setsoulglowalhaalfa #setsoulmattealhaalfa #foundation #makeup #makeuptutorials #makeupartist #makeupvideos #makeupideas #naturalmakeup #beautyblender #beautytips #skinbooster #madu #produkviral #produkkecantikan #produkmuslim #skinrepairset #moisturiser

Share 0 0
odeenviral_rempahsegera. Kuah oden guna rempah #odeenviral ni bukan sahaja kegemaran golongan d

Kuah oden guna rempah #odeenviral ni bukan sahaja kegemaran golongan dewasa, tapi anak2 pun suka. . Ibu2 boleh adjust rasa kuah ikut citarasa anak2, suka pedas atau kurang pedas. . Ini keistimewaan guna rempah odeen viral, yang pasti tak perlu tambah garam, gula atau perasa. . Ada harga promo istimewa untuk bulan disember, jom dapatkan sekarang! . 📲 012-2436900 #Royelsuccessteam #stokisrempahOden #teamodeenkaya #odeenrempahsegera #odeenviralcekyana #odeenviral #agentdiperlukan #agentodeenviral #dropshipdiperlukan #dropshipodeen #dropship #posseluruhmalaysia #poslaju #jntexpress #mudah #steamboat #sedap #cepat #semenanjung #sabah #sarawak #odenviral #oden #barangbaikbarangkita #feedbackrempahodeenviral #feedbackcustomer #produkmuslim #bmf

Share 1 0

GLOSSY OR MATTE PAPER FOR UR PHOTO ? CAN CHOOSE NOW! 💕💕 . . Hai uolss , admin nak gthu ni , ha admin ade buat pilihan untukk uolss sama ada nak pilih matte or glossy 😄 . . kedua-duanya mempunyai kelebihan dan kekurangan ye 🤠okey ! skrg paper matte n glossy adalah kalis air dan tahan lama tau😊 . . kekurangan glossy , glossy cepat melekat bila kte simpan gambar terlalu lama dalam album 💥 matte tak melekat 💕 . . so now , uolss boleh pilih sama ada nak buat matte ke glossy daripada paper @fujifilmmy yang mempunyai kualiti paper yang sangat bagus, paper tebal 💕💜 . . sekiranya uolss nak mix antara kedua2 paper ni ,info admin awal2 tau 😄 btw , harga paper matte n glossy same je ! 🧡 . . Berminat ? jom klik bio admin skrg ! @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #polaroidmurah #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #budget #wedding #tunang #askar #navymalaysia #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat

Share 1 0
fara_kitchen_homemade. Benda Boleh beli JIMAT Buat apa tak gunakan.

HAh 
Untuk pengemar Choc

Benda Boleh beli JIMAT Buat apa tak gunakan. HAh Untuk pengemar Chocolate,Oreo dan Horlick Saiz S pembelian dengan hanya Rm 40 dah dpat 3 flavour weh 🔥🔥 JIMAT ❗❗❗ Apa lagi meh dm kmi weh. Ingat SNACKS Ingat pop!ah ❗❗❗ #sayajual #sayajualpopiah #sayajualmakanan #popiah #popia #foodslover #foodslover #foods #foodstyling #foodphotography #foodstagram #kudapan #produkmuslim #homemadesnacks #shahalamfood #klangvalley #popiachocolate #popiaoreo #popiaseaweed #popiacheese #popiahorlick #popiastrawberry

Share 0 0

FREE GIFT CUTE MIRROR FOR NEW PROMOTION 💕💕💕 . . Hai uolss , sempena cuti sekolah ni , admin nak buat promotion tau 😊😊 . . stok free gift ni terhad ye , sape cepat dia dapat 😃 cute mirror 💕 ❤️ . . Jom follow ig admin untuk tahu semua update admin yg akan dtg 😚 @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . segala pertanyaan n order boleh terus klik bio admin ye 💕💕 . . POSLAJU dan COD (ISNIN-JUMAAT) 💕 LAST PAYMENT AND PROCEED 10 PAGI ❤️ . . @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #bajet #wedding #tunang #askar #polaroid #jomprintgambar #convocation #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat #studentmalaysia #smk #sekolah #malaysia

Share 2 0
atienstokiskemaman. Jom Dapatkan Pakej Ayuraa Terapi Untuk Family Tersayang 😍 Nikmati Keb

Jom Dapatkan Pakej Ayuraa Terapi Untuk Family Tersayang 😍 Nikmati Kebaikan Produk Ayuraa Serendah RM90 Sahaja 1Box Ni Dapat ( 3Botol Collagen & 2Botol Kasturi ) 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai Untuk Si Baby & Kanak² 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai Untuk Ibu Mengandung 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai Untuk Ibu Berpantang 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai Untuk Ibu & Ayah 👨‍👩‍👧‍👦 Sesuai Untuk Atok & Nenek Membantu Memberi Kelegaan & Kesegaran Terpantas 🌪 . Berminat Klik www.wasap.my/60199914310/pakejFamily #PakejFamily #PakejJimat #AyuraaTerapi #Mujarab #PenawarSeisiKeluarga #GolekGolek #Organic #AyuraaUntukSemua #AyuraaSayangSemua #PastikanAyuraaBaruBeli #Viral #ProdukMuslim #Borong #AgenDiperlukan #SlimmingDetox #BeautyCandy #MascaraTurbo #AyuraaTerapi

Share 0 0

Border White Polaroid Murah Giler ❤️❤️ 16pcs RM9 ONLY 🧡 . . Hai uolss , berminat ? ha jom tgk lagi pakej murah dari admin tau 😁 . . Paper berkualiti dan berjenama dari @fujifilmmy😊 (GLOSSY OR MATTE PAPER)😍 . . Full editing @polaroidmurahgiler 💥 Free self pickup PETRONAS SETIAWANGSA(ISNIN-JUMAAT)🛵 Postage POSLAJU (ISNIN-JUMAAT)📦 . . BERMINAT? NAK PRINT OUT SKRG ? JOM !! klik bio admin skrg 😁 . . @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #polaroidmurah #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #bajet #wedding #tunang #askar #polaroid #jomprintgambar #convocation #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat #studentmalaysia #smk #sekolah #malaysia

Share 0 0

Border White Polaroid Murah Giler ❤️❤️ 10pcs RM6 ONLY 🧡 . . Hai uolss , berminat ? ha jom tgk lagi pakej murah dari admin tau 😁 . . Paper berkualiti dan berjenama dari @fujifilmmy😊 (GLOSSY OR MATTE PAPER)😍 . . Full editing @polaroidmurahgiler 💥 Free self pickup PETRONAS SETIAWANGSA(ISNIN-JUMAAT)🛵 Postage POSLAJU (ISNIN-JUMAAT)📦 . . BERMINAT? NAK PRINT OUT SKRG ? JOM !! klik bio admin skrg 😁 . . @polaroidmurahgiler @polaroidmurahgiler . . #polaroidmurah #decor #roomdecoration #gambar #Setiawangsa #kualalumpur #instafamous #igshopmalaysia #produkmuslim #remaja #bajet #wedding #tunang #askar #polaroid #jomprintgambar #convocation #sayajualmurah #sayajualkeranaallah #sayajurukamera #kameramurah #decoracioninteriores #picturemalaysia #keramat #cucicepat #studentmalaysia #smk #sekolah #malaysia

Share 1 0
doorgiftsejadahmurah. Bismillah..(Slide pic ya)
.
Alhamdullilah terima kasih sis dari Dabong

Bismillah..(Slide pic ya) . Alhamdullilah terima kasih sis dari Dabong, Kelantan beli dengan @doorgiftsejadahmurah kami..🌹😘 . Cepat klik link bio kami diatas untuk lebih detail dan mudah👆😘 . . Stok kami terhad!! . www.wasap.my/60126770437 www.wasap.my/60126770437 . #doorgiftakikah #doorgiftrlajakmurah #produkmuslim #JUALBELIGOODIESBAJET

Share 2 0
mssenaros_nilai. Alhamdulillah, 5 botol MS SenaRos bertukar tangan hari ini. Kami melua

Alhamdulillah, 5 botol MS SenaRos bertukar tangan hari ini. Kami meluaskan perkhidmatan CoD ke Seremban, Cheras, Pantai Dalam dan kawasan berdekatan. . Kepada yang berminat, boleh hubungi kami: 0111-3193951 untuk perkhidmatan CoD #MSSenaRos atau klik pautan pada Bio. #msbykhairosma #produkmuslim #produkbumiputera #mssenaros_nilai

Share 1 1
arriana.hq. JANGAN BUANG AIR BERAS TU...SAYANG!!!!
.
Pernahkah anda terfikir piter

JANGAN BUANG AIR BERAS TU...SAYANG!!!! . Pernahkah anda terfikir pitera atau dikenali sebagai air beras sangat sesuai untuk penjagaan kulit wajah kita? . Ermm...mesti nyesal kan buang air beras lepas anda nak basuh beras tu....hehehe . Uolls nak tahu tak? Actually air beras adalah satu bahan yang sangat berkesan untuk memutihkan wajah uolls yang sendu tu...opsss😁 . Selain itu air beras juga boleh menghilangkan patut jeragat Dan kulit kusam tau . So lepas Ni, kalau uolls nak basuh beras, Ambil sebahagian air beras tersebut, sapu sapu dimuka dan biarkan sehingga kering . Tapi kan....larat ke uolls nak basuh beras, ambil air ....leceh kan? Habis tu kalau di ofis, takkan nak bawak sekali air beras tu....???😅😅 . Apa pening-pening, Arriana Serum kan adaaa...Pitera atau air beras merupakan salah satu bahan dalam penghasilan Arriana Serum tau...mudah & pantas. . #arrianaTIPS #TestimoniArriana #Arrianaserum #Testimoniserum #SerumBoosterViral #MadamDhia #ProdukMuslim #serum #serummalaysia

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
junni.bysha. Eh kenapa dengan Erin tu? Asal monyok je tu? 🥴Mmm rupa rupanyaaa ...⁣

Eh kenapa dengan Erin tu? Asal monyok je tu? 🥴Mmm rupa rupanyaaa ...⁣ ⁣. Erin sedih lepas tengok skin dia kat cermin ☹️ Sedih sebab⁣ ❌KULIT KUSAM⁣ ❌KULIT BERMINYAK⁣ ❌KULIT GELAP AKIBAT SUNBURN⁣ ⁣. Ada yang macam ni tak 👆🏻 Tiap kali tengok skin, mesti sedih ☹️ Giveup dah tak tahu nak pakai apa 😔⁣ ⁣. Eh eh ehh jangan GIVEUP dulu angels! Lagi sebulan ni nak masuk 2020 😱... so sempat lagi tau kalau uols nak dapatkan skin SIHAT macam AWEK KOREA 🤩🤩⁣ ⁣. Tinggal lagi 3 minggu 😱nak 2020 nii uols dah SAY #HelloNEWSKIN2020 belum⁣ atau skin uols masih sama 2017,2018,2019 lagi mmm 🤔🤔⁣ ⁣. Siapa nak sis junni bantu dia secara FREE je? Jawab soalan di bawah dengan tepat 👇🏻🌟⁣ ⁣. Apakah produk yang Erin guna di dalam video di atas 👆🏻👆🏻?⁣ ⁣. Cepat angels jawab. STAY TUNED tau sis nak umumkan shortlisted yang ACTIVE dalam IG story❤️👏🏻 . #junnikl #junnikeramatkl #codkeramat #codkl #junnibeauty #teamlalafly #sayagunasayajual #setkecantikan #putihkorea #licenserum #pinkishwhite #whiteningcream #daycream #pinkishcream #scrubbadandanmuka #scrubbadan #scrubmuka #mask #terlajaklaris #produkmuslim #tanpamerkuri

Share 1 0
ikanbakarterangkat. Alhamdulillah, terima kasih🤗
.
Uolls kalau nak cari tempat untuk maka

Alhamdulillah, terima kasih🤗 . Uolls kalau nak cari tempat untuk makan ramai-ramai dengan keluarga dan rakan. @ikanbakarterangkat lah tempatnya❤ . Jom dinner di @ikanbakarterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap

Share 1 0
hnihpai.malaysia. Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban.

Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. EXTRA FOOD

KEGUNAAN:
Untuk memelihara kesehatan tubuh. 
KOMPOSISI:
Sa

EXTRA FOOD KEGUNAAN: Untuk memelihara kesehatan tubuh. KOMPOSISI: Sari kurma, madu alami, royal jelly, bee polen, bayam merah, wortel, beras hitam, rosella ungu, habbatussauda, zaitun, blue berry, black berry, daun ashitaba, curcuma, kulit manggis, daun sirsak, plum hitam, anggur hitam, spirulina, daun stevia, meniran, strawberry. ATURAN PAKAI: Dewasa : 2-3 x 3 sdm / hari Anak-anak : 2-3 x 3 sdt / hari Extra Food suplemen kesehatan alami yang dibuat dari sinergi 23 herbal yang kaya akan antioksidan & serat alami. Mengkonsumsi Extra Food memberikan perlindungan Anda dan keluarga dari radikal bebas. . . . Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. EXTRA FOOD

KEGUNAAN:
Untuk memelihara kesehatan tubuh. 
KOMPOSISI:
Sa

EXTRA FOOD KEGUNAAN: Untuk memelihara kesehatan tubuh. KOMPOSISI: Sari kurma, madu alami, royal jelly, bee polen, bayam merah, wortel, beras hitam, rosella ungu, habbatussauda, zaitun, blue berry, black berry, daun ashitaba, curcuma, kulit manggis, daun sirsak, plum hitam, anggur hitam, spirulina, daun stevia, meniran, strawberry. ATURAN PAKAI: Dewasa : 2-3 x 3 sdm / hari Anak-anak : 2-3 x 3 sdt / hari Extra Food suplemen kesehatan alami yang dibuat dari sinergi 23 herbal yang kaya akan antioksidan & serat alami. Mengkonsumsi Extra Food memberikan perlindungan Anda dan keluarga dari radikal bebas. . . . Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. EXTRA FOOD

KEGUNAAN:
Untuk memelihara kesehatan tubuh. 
KOMPOSISI:
Sa

EXTRA FOOD KEGUNAAN: Untuk memelihara kesehatan tubuh. KOMPOSISI: Sari kurma, madu alami, royal jelly, bee polen, bayam merah, wortel, beras hitam, rosella ungu, habbatussauda, zaitun, blue berry, black berry, daun ashitaba, curcuma, kulit manggis, daun sirsak, plum hitam, anggur hitam, spirulina, daun stevia, meniran, strawberry. ATURAN PAKAI: Dewasa : 2-3 x 3 sdm / hari Anak-anak : 2-3 x 3 sdt / hari Extra Food suplemen kesehatan alami yang dibuat dari sinergi 23 herbal yang kaya akan antioksidan & serat alami. Mengkonsumsi Extra Food memberikan perlindungan Anda dan keluarga dari radikal bebas. . . . Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban.

Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban.

Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban.

Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0
hnihpai.malaysia. HNI BODY WASH

Sabun mandi dengan kandungan ekstrak propolis yang kaya

HNI BODY WASH Sabun mandi dengan kandungan ekstrak propolis yang kaya akan antioksidan dan bekerja sebagai antibakteri alami. Penggunaan secara teratur memberikan perlindungan kesehatan kulit dari bakteri dan jamur. Bahan alaminya aman, bahkan untuk kulit sensitif. Kulit terasa lembut dan lembab. KOMPOSISI Air, Sodium Laureth Sulfate, Natrium Chlo-ride, Cocamidopropyl Betaine, Laurami-dopropyl Hydroxysulthaine, Trehalose, Gliserin, Phenoxyetanol, Cocamide Mea, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Wewangi-an, Niacinamide, Glycol Distearate, Propolis Cair. Hanya untuk pemakaian luar. Hindari dari paparan sinar matahari langsung. . . . Jom berhijrah ke produk-produk sunnah, barokah, halal, dan toyyiban. Anda sedang mencari produk-produk kesihatan dan kecantikan yang HALAL, BERKUALITI, BERKESAN dan MURAH untuk diamalkan? GUNAKAN PRODUK-PRODUK HPAI DAN RASAI MANFAATNYA SEKARANG! PROFIL SYARIKAT HPAI HPAI menyediakan peluang bagi para pengguna muslim untuk berhijrah menggunakan produk-produk yang berasaskan sunnah dan herba tradisional yang dijamin halal dan berkualiti dengan harga yang sangat MURAH! HPAI merupakan syarikat yang mengeluarkan produk-produk herbal halal dan berkualiti yang terjaga alamiah, ilmiah dan ilahiahnya. Visi syarikat adalah untuk menjadi rujukan utama produk halal berkualiti. HPAI secara rasminya telah didirikan pada bulan Mac 2012. Pada hari ini, HPAI telah menembusi pasaran di negera-negara Asia dan mempunyai lebih 700,000 pengedar dan 30,000 Halal Mart diseluruh dunia. HPAI memiliki layanan online dan offline yang cukup powerful. . . #ubatherbal #ubathalal #halalantoyyiban #makanankesihatan #halalnetworkinternational #halalnetworkinternationalmalaysia #halalnetworkinternationalhpai #skincaremalaysia #makanansunnah #produkmuslim #produkkeluaranmuslim #produkkesihatanmalaysia #produkhalalhni #sabunkecantikanhalal #kosmetikhpai #buymuslimfirst #halalmarthnimalaysia #hnimalaysia #hnihpaimalaysia #hpaimalaysia #produkhalalhnihpai #produkhalalhnimalaysia #produkhnimalaysia #produknihpaimalaysia #jutawanprodukorang #jutawanprodukhni #jutawanprodukhnihpai #0172462581

Share 0 0