(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

As i predict🤗 It’s classic blue for 2020!! credit: @pantone... Introducing the Pantone Color of the Year 2020, PANTONE 19-4052 Classic Blue, a timeless and enduring blue hue elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of Classic Blue offer the promise of protection; highlighting our desire for a dependable and stable foundation from which to build. As we cross the threshold into a new era, Pantone has translated the hue into a multi-sensory experience to reach a greater diversity of people and provide an opportunity for everyone to engage with the color. We will be tapping into sight, sound, smell, taste, and texture to make the Pantone Color of the Year for 2020 a truly immersive color experience for all. #Pantone2020 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #gubahanmaskahwin

Share 1 0

Gubahan kreatif customer sendiri 😍 9 dulang tema gold + orange. Terima kasih sudi kongsi gmbr 🌸 Selamat Bertunang 💕 Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 4 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tahniah & Selamat Pengantin Baru🌸 Gubahan 7 dulang tema emerald green Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 8 0

It’s DECEMBER!! Dah fikir ke belum nk buat baju raya 2020 nanti? JuisNumo tutup tempahan raya pada 29Februari2020 ya😊Jangan lupa borong kain masa sale hujung tahun ni👍🏻 LIMITED SLOT FOR RAYA 2020! Untuk maklumat lanjut ws 012 355 6783🌸 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 4 0

Asyik2 mock up cheque je as maskahwin,why not ada maskahwin frame ni pulak. Atleast secure sikit duit tu dalam frame,plusss boleh gantung dalam bilik lepas nikah🥰 Takkan nak guna duit maskahwin lepas nikah kan,mesti sayang nk pakai.KECUALI bidadari awak setuju untuk pakai😄 Nak tempah maskahwin frame boleh terus click link ws ya.DM tidak digalakkan sgt 😅slow respond situ #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #tempahgubahanmaskahwin #gubahanmaskahwin

Share 5 0

Anda rasa? Harga tempah maskahwin frame ni tidaklah utk golongan berada shj ya.Pada pendapat juisNumo,harga berpatutan je.Masih mampu dibayar sempena majlis indah seumur hidup anda❤️ Bukankah hadiah tu perlu diberi dgn cantik?hehe.Cik abang bolehlh tempah utk bakal bidadari masa nikah nanti.Anda boleh tag pasangan/rakan/ahli keluarga anda yg merancang utk nikah 2020. Free gift HANDMADE dari juisNumo bu4t 10pasangan terawal.Tapi skrg tgl beberapa tempat shj lagi yg layak dapat FR3E GIFT😍Click link ws&tempah sekarang! #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #tempahgubahanmaskahwin #gubahanmaskahwin

Share 5 0

Tahniah & Selamat Pengantin Baru🌸 Gubahan 9 dulang tema hitam + orange. Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 3 0

Tahniah & Selamat Pengantin Baru 🌸 Gubahan 9 dulang tema Hitam + Orange. Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 8 0

Senang sgt bila ada shawl pleated viral by @juisnumo ni. Kita ada first batch&second batch.Beza pada kain sedikit. Untuk warna hitam hny jnis kain second batch ya.🤗 Tapi next time,juisNumo cuma nak ada jenis first batch shaja❤️Siapa yg dh cuba kain first batch mmg in lovee terokk kan😁 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 3 0

Dah fikir ke belum nk buat baju raya 2020 nanti? JuisNumo tutup tempahan raya pada 29Februari2020 ya😊Jangan lupa borong kain masa sale hujung tahun ni👍🏻 Seperti sedia maklum bulan November,sbulan ni ada promo utk sewa dulang&tempah jahit manik.Grab peluang berjimat skrg! Untuk maklumat lanjut ws 012 355 6783🌸 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 3 0

“Sesungguhnya orang yg paling dekat denganku pada hari kiamat ialah orang yg paling banyak berselawat kepadaku” -Al Nasai & Ibnu Hibban. Dan tak lupa juga mohon mendoakan semoga CikJu juisNumo dimurahkan rezeki&dipermudahkan urusan serta menjadi insan yang brjaya dunia akhirat sempena menyambut ulang tahun kelahiran pada harini❤️ #9november #maulidurrasul #bajunikah #bajusanding #bajutunang #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantinjawa #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 6 0

Sewa dulang hantaran JuisNumo. Dulang trendy untuk majlis anda,nanti taklah nampak ketinggalan sangat kan. Sewa lagi jimat&mudah taw,juisNumo sediakan dulang beserta bunga.Letak barang&hias sikit2 sahaja😍 Untuk maklumat lanjut ws 012 355 6783🌸 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 5 0

Pakaian,tudung,handbag dah bermanik.Apa kata kasut pula tempah letak manik😍 JuisNumo kan tengah promosi sekarang👍🏻SEBULAN taw dapat harga promosi jika tempah bulan ni.Mudah je nak dapat harga promosi,like page juisNumo di facebook terlebih dhulu ya😘 Whatsapp juisNumo 012 3556783/click je link di profile. Semoga urusan anda dipermudahkan olehNya❤️ #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 6 0

Bulan November memang bulan untung untuk anda semua. Banyak promosi harga khas dari juisNumo utk bakal pengantin❤️ Promosi harga sewa dulang&jahit manik🌸 Untuk maklumat lanjut boleh click link ws 012 3556783 di profile juisNumo ya. Semoga urusan anda dipermudahkan olehNya❤️ #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Selamat berhujung minggu.Cuba teka yg mana dulang by juisNumo? Musim orang buat majlis dah tiba ni.Nak sewa dulang hantaran mcm customer ni boleh contact @juisnumo 012 355 6783 ya😘 Sekarang ada promosi taw untuk sewaan dulang&tempah manik.Jimat hingga RM25 !! Share&tag kawan/ahli keluarga yg merancang utk buat majlis tuu.Promo juisNumo ni hanya pada bulan November ,tapi tak kesah majlis bila pun😊 #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawl #fullpleatedshawl

Share 9 0
dulanghantaranseremban. Tahniah Bella dan Pasangan 💕
Selamat Pengantin Baru  Pasangan dari Jo

Tahniah Bella dan Pasangan 💕 Selamat Pengantin Baru Pasangan dari Johor. 🌸 Gubahan 9 dulang mint green berbalas 7 dulang Gold. Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 3 0
dulanghantaranseremban. Tahniah dan Selamat Pengantin Baru  Pasangan dari Johor. 🌸 
Gubahan 9

Tahniah dan Selamat Pengantin Baru Pasangan dari Johor. 🌸 Gubahan 9 dulang mint green berbalas 7 dulang Gold. Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 3 0
dulanghantaranseremban. Tahniah dan Selamat Pengantin Baru 🌸
7 dulang hantaran warna merah
Th

Tahniah dan Selamat Pengantin Baru 🌸 7 dulang hantaran warna merah Thank you for trusting us 💕 🌼hubungi 0145224109 utk sebarang pertanyaan 🌼 Majlis Kahwin/Tunang anda dah dekat? 🌼 Masih mencari dulang hntrn dgn harga bajet? 🌼 Tiada masa utk membuat dulang hantaran? 🌼Anda tak perlu lg membazir menyiapkan dulang hantaran utk digunakan utk sehari saja. 🌼 Sewa saja dgn kami. 🌼 Wasap cepat utk booking tarikh sebelum anda terlepas dulang2 cantik ni.. www.wasap.my/60145224109 #dulanghantaranmurahseremban #dulanghantarann9 #sewahantarankahwin #sewahantaranseremban #sewahantaranmurah #sewadulanghantarann9 #sewadulanghantaranseremban #sewadulanghantarankahwin #sewadulanghantaranmurah #sewadulanghantarancantik #sewadulanghantarantunang #sewadulanghantaranRM10 #sewadulanghantaranrembau #dulanghantaranpedas #dulanghantarantampin #dulanghantaranmelaka

Share 3 0

Wahh camtu sekali feedback penangan pleatedshawlviral juisNumo ni.Mula2 kawan ju ni beli 3 helai,kalini terus borong 9 helai terus💋 InshaaAllah yg beli dengan juisNumo mesti happy.Shawl kain best smpai yang tengok kawan pakai pun tergoda nak jugak😍 Now stock dah licin.Tunggu next batch okay😘Beli 3 helai ke atas dpt FREE POS&FREE COD(tempat ju tentukan) Nak tanya/pilih warna nanti boleh ws 012 3556783 bgtau nak tengok kaler pleated shawl viral juisNumo❤️ #bajunikah #bajusanding #bajutunang #wedding #deco #weddingdress #pakarjahitan #pesonapengantin #pengantin #weddingdecor #kahwin #customade #pakaianwanita #kualalumpur #malaysia #malaywedding #hantaranexclusive #tukangjahitmanikkl #tukangjahitmanikseremban #servisjahitmanik #sewadulangseremban #gubahanhantaran #sewahantaran #hantaranekslusif #sewahantaranexclusive #bridalmalaysia #sewahantaranseremban #pleatedshawlviraljuisnumo #fullpleatedshawl

Share 4 0