(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
badasnature. HAIR & SKIN ROUTINE WITH MIMI
Get samples and see other products and h

HAIR & SKIN ROUTINE WITH MIMI Get samples and see other products and hair and skin sets here —> https://mimimedlife.experiencemonat.com _________________________________________________ Three simple steps: (1) Take my MONAT Hair and Skin Quiz - https://hairquiz.monatglobal.com/select/country (2) Text me your quiz for your personal analysis to 4752014876 (3) Get you own personalized set or individualized products made just for your hair and skin _________________________________________________ Visit http://www.mymonat.com/ for a close up in all of our products and collections. _________________________________________________ #naturalhairdaily

Share 0 0
glansiebeauty_solo. Apa Bedanya sih kak ??
Nah yuk simak postingan kita kali ini ..
Ini di

Apa Bedanya sih kak ?? Nah yuk simak postingan kita kali ini .. Ini dia perbedaan dari pink rose lightening essence dan pink rose unicorn whitening essence. Gak cuma dari segi kemasan dan ukuran aja ya yang berbeda, tapi ternyata perbedaan lain juga 😊 Kamu sekarang lagi nyobain yang mana nih? 💞  Bisa ceritain pengalaman kamu di kolom komentar ya 🤗 . . .  #serum #serumwajah #pinkrosewhitening #serumcantik #serumglowing #skincareproducts #skincaretips #miaglansie #miaglansiejogja #miaglansieindonesia

Share 0 0
nva.beaute. Ac, Debu, Kotoran dan Panas Matahari saat beraktivitas dalam dan luar

Ac, Debu, Kotoran dan Panas Matahari saat beraktivitas dalam dan luar ruang seringkali menjadi sumber penyebab kulit berjerawat, gelap, kering, kusam, dan menua diusia dini. Udah coba ini itu tapi masih belum ada perubahan? tenang sis, mungkin kamu belum coba NVA BEAUTE Brightening Series. Dengan paket lengkapnya Day & Night Cream melindungi kulit kamu siang dan malam, Anti Aging Serum membuat kulit cerah dan awet muda, Spirulina Mask mengencangkan kulit wajah juga Facial Wash yang membersihkan sampai ke pori pori terdalam. Bikin kulit selalu cerah, fresh, lembab, lembut, kencang, dan sehat terjaga. Karena alaminya racikan NVA BEAUTE siap sehatkan kulit wajahmu. Yuk coba sekarang Juga #skincare #skincareroutin #skincaretips #skincaremurah #beauty #beautyful #beautycare #beautytips #beautyproducts #cantik #cantikalami #love #lovely #nature #naturelovers #alami #pemutihalami

Share 1 0

"Think like a Queen. A queen is not afraid to fail. Failure is another stepping stone to Greatness!" ❤ #quoteoftheday

Share 1 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
smariyah19. 💖💖one of the best for for blemished acne prone skin..love the magic

💖💖one of the best for for blemished acne prone skin..love the magic this little wonder #thebodyshop #teatreeoil #skin #skincaretips 💖💖

Share 0 0
trapbitchfeed. This kinda positivity💯😚
~
#funnythreads #worldstar #selfcare#skincar

This kinda positivity💯😚 ~ #funnythreads #worldstar #6ixbuzztv

Share 0 0
memamiiii. PAPAYA . 
One of my Top 5 favorite foods💕 Good to eat....Put on your

PAPAYA . One of my Top 5 favorite foods💕 Good to eat....Put on your skin & hair (the leaf extract) •Perfect for exfoliation •Removes dead skin cells •Gives the skin a great hydrating glow •Vitamin C , Vitamin A & K ⚡️ •Dark Circles , Acne & More

Share 2 1

💧 HYDRATED SKIN 💧Dry, cold winter months can really mess up your skin. If you’re not moisturizing and keeping your skin hydrated then it may take longer to repair. 🥶. . . . Products Used: @vikebeauty #MakeupMelt 💦 @innisfreeusa Pore Cleansing Clay Mask 💦 @milkmakeup Kush Growhouse Brow Serum & Kush #LipBalm 💦 @wander_beauty Baggage Claim Gold Eye Patches 💦 @freshbeauty Vitamin Nectar Antioxidant Glow Water 💦 @bloomeffects Royal Tulip Nectar (can you believe this is made from 🌷s!?) 💦 | #ClearSkin #Skincare #SkincareRoutine #skincaretips #skincareproducts #BrightSkin #BrighterSkin #BrighteningSkincare #vikebeauty #innisfree #innisfreeusa #freshbeauty #freshface #skincaresaturday #sundayskincare #hydratedskin #milkmakeup #darkspotsolution #bloomeffects #skinsolutions #wanderbeauty

Share 7 0
trapbitchfeed. Comment which one🤤

Follow @trapbitchfeed for more💯
~
#funnythreads

Comment which one🤤 Follow @trapbitchfeed for more💯 ~ #funnythreads #worldstar #6ixbuzztv

Share 0 0
lutfiyarawat. Whenever I ask my clients what’s your skin type is, most of the time t

Whenever I ask my clients what’s your skin type is, most of the time they say oh I don’t know or oh how do I find out. So here is a post to find out what skin type is yours. Dry skin: Feels tight in the morning, Rough or flaky patches. May be itchy. Dull appearance. Oily skin : Feels slick to the touch. Shiny appearance, Oil production in t zone ,Oil production in cheeks. Pores are enlarged . Prone to acne . Combination skin : Dry cheeks, oily t zone Enlarged pores (nose) Skin oily in summer Dry in winter. Dehydrated skin: Skin is visibly dry but produces excessive Sebum. Often mistaken for oily skin, in turns making it worse by using dry products. Should be treated as dry skin despite oily appearance. Sensitive skin: Reacts to most products Easy breakout or drynes. May become red or hot After touch. May have visible red areas. May be itchy. Acne prone skin: Prone to acne Usually combination to oily Using new products can easily cause acne to flare up. Can be caused by sensitivity or hormonal imbalance. Normal skin: None of the above. Dewy appearance. No major skin issue. #salicylicacid #oilyskin #skincaretips #skincarecommunity #skincareadvice #skincareroutine #skincareobsessed #skincarejunkie #benoni #johannesburg #pretoria #springs #gauteng #southafrica #southafricanblogger #benoniblogger #skincareblogger #skincarecoach Follow @lutfiyarawat

Share 0 0
ancient_traditions. Did you know that caffeine has been shown to reduce the appearance of

Did you know that caffeine has been shown to reduce the appearance of cellulite? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Try this very easy to do coffee scrub recipe that will help you reduce cellulite and blow your mind away with its beautiful scent!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1 cup coffee grounds ( you can use the ones in your coffee machine if you like).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1/3 cup of coconut oil.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1/3 cup of raw honey.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1/2 teaspoon green coffee oil (optional).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3 drops coffee essential oil (optional).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3 drops vanilla essential oil or 1 teaspoon vanilla essence.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Please use organic ingredients as much as possible to avoid chemicals.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #coffeescrub #coffeescrubs #coffee #homemaderemedies #healthytips #skincaretip #skincaretips #skincaretipsandtricks #healthyhomemade #diyskincare #diyskin #healthyskin #healthyskintips #cellulitetreatment #celluliteremedy #cellulitecream #ancienttraditionsuae #healthyliving #organiccoffee #organiccoffeescrub #holisticlife #holisticlifestyle #naturallifestyle #naturallife

Share 2 0

Alhamdulillah insyaallah berkah🤗yukk open lagi yukk yang mw jadi reseller 😍😍, Testimoni cream HN original #creamhnoriginal #creamhn #sampitkalteng #creamhnsamarinda #creamhnasli #cream #skincaretips #creamhnori #sampithn #creamhnsampit

Share 1 0
reviewtika. 🌱 Skin Aqua UV Moisture Gel 🌱
.
Kembali review sunscreen lagi, kalia

🌱 Skin Aqua UV Moisture Gel 🌱 . Kembali review sunscreen lagi, kalian pasti sudah tidak asing lagi kan dengan yang namanya sunscreen? Karena ini produk skincare yang wajib kita miliki. Karena kalau tidak pakai sunscreen nanti kulit kita bisa rusak, apalagi sewaktu sudah berumur nanti bisa tidak bagus lagi kulitnya. Nah makanya kita harus rajin pakai sunscreen. . Nah dari sekian banyak produk sunscreen yang beredar di pasaran aku akan review satu produk yang sudah terkenal banget untuk masalah per-sunscreen-an dimana mana. Produk ini berasal dari Jepang. Pasti semua sudah tau kan merk skin aqua ini. Yang aku pakai ini yang untuk normal to oily skin. Dulu sempat juga cobain yang untuk normal to dry skin (yang moisture milk), bisa dicek reviewnya di bawah2 yaa. . Pertama, packagingnya bentuknya seperti sunscreen skin aqua lainnya. Warnanya putih. Kedua, formulanya water-based. Jadi memang ringan banget di muka, dan juga cepat menyerap ke kulit. Untuk klaimnya sendiri, produk ini bilang kalau dia memberi efek melembabkan, melembutkan, dan mempertahankan elastisitas kulit. . Produk ini juga menutrisi kulit karena mengandung vitamin B5, E, dan C. Oil free, jadi tidak lengket dan bisa dipakai setiap hari. Bisa juga digunakan sebagai base makeup. Pengalamanku selama memakai sunscreen ini, secara keseluruhan klaimnya kebanyakan benar semua. Aku suka sekali dengan formulanya. Enak dipakai karena produk ini cepat meresap ke kulit sehingga tidak menimbulkan efek greasy. . #reviewtika #reviewtikasunscreen #sunscreen #reviewtikaskinaqua #skinaqua #skincarecommunity #skincaresurabaya #skincaretips #asianskincare #budgetbeauty #skincareaddict

Share 1 0
eshlya. Just post new video on Youtube you’re requested about my full skin car

Just post new video on Youtube you’re requested about my full skin care. Plus extra product from SK-II that gonna change my complexing and spot. So please check it out and don’t forget to comments and subs and thumbs up xx #video #youtube #skincare #sk2 #beauty #youtuber #influencer #skincareroutine #skincaretips #instagood #youmatter #lifestyle #howto

Share 5 1