(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
the_peekaboo. Taktik bagi dapat ikut jalan😥, hmm, dapat ke tak tu ye?😂😂
.
Follow

Taktik bagi dapat ikut jalan😥, hmm, dapat ke tak tu ye?😂😂 . Follow @the_peekaboo untuk pelbagai video yang menarik . #vivy #fadzaanuar #vivyyusof #sarahilhamshah #mariamimanshah #danielazimshah #anakartis #thepeekaboo #sekadarjenaka #talkinglenses #cennonet

Share 67 0
gurlsgerobok. 🎉🎉*NEW DESIGN ARRIVAL*‼‼
🎀*712#JANNAH FISH TAILKURUNG MODERN*🎀
.
.

🎉🎉*NEW DESIGN ARRIVAL*‼‼ #JANNAH FISH TAILKURUNG MODERN*🎀 . . 🎈Material Printed Primium Crepe 🌹Free Size / Plus Size / Super Plus Size 🌹Diamond Decoration & Lace at Sleeve . . *harga . ., *free size* - rm78sm/ rm83ss *plus size* - rm80sm/ rm85ss *super plus size* - rm80sm/ rm85ss . . Whatspp 0129552569 #floralprintedkurung #jannahfishtailkurung #duckscarves #shopee #bajurayacantik #plussizeminikurungmoden #superplussizebajupengapit #bajupengapitsizebesar #minikurungcantik #plussizeminikurungfishtail #fishtailkurungmdoen #shahalam #dutchlady #superplussizefishtailkurung #fishtailkurungfloral #floralkurungmurah #dramavaganza #dramasangat #vivyyusof #duckiest # #minikurungmurah #printedflowerkurung #bajukurungpengapit #dulanggirl #bajukurungmurah

Share 0 0
obsess.cosmetics_my. Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5 minit pon boleh siap Ramai tak tah

Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5 minit pon boleh siap Ramai tak tahu makeup ni semua orang boleh buat .Ramai tak tahu dengan Obsess semua benda jadi mudah. Ramai orang ingat kena pergi beli dekat cik poraa baru makeup onz point hurm🧐 Sedangkan dengan Full Set Beauty Box ni dah cukup complete! Senang nak pakai! Tepek tepek tenyeh sikit sapu sapu dah siap. Makeup pagi sampai ke petang Glowinggg😚 muka nampak lagi beseri so kita pon akan makin confidenttt . . #setbeautyboxobsesscosmetics #obsess #obsessmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #obsesseyeshadow #obsessions #makeuop #obsess #obsesscosmetic #forever #obsesscosmeticmalaysia #obsesslipmatte #makeupobsession #makeup #naturalmakeup #lipmatte #lipstick #makeupjunkie #makeuplook #rayamakeuplook #intrend #isterisultan #vivyyusof #miaahmad #nelydiasenrose #uqashasenrose #sultankelantan

Share 3 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
floralpetals.co. Lepas ni terus tak ada dah rasa tak selesa macam ni. Kalau tak rasa ri

Lepas ni terus tak ada dah rasa tak selesa macam ni. Kalau tak rasa rimas nya seharian kan? . Naylaa Luxè Bawal ni benang dia halus tapi rapat. Sebab tu lah dia tak rasa pekak atau kedap je telinga tu. . Awak nak beli? Klik je link kat bio @floralpetals.co 😊

Share 7 1
by.trendy_shoes. Kualiti premium 🔥
.
VANS ELMO
.
PROMO PROMO PROMO!!
Rm145SM  RM150SS

Kualiti premium 🔥 . VANS ELMO . PROMO PROMO PROMO!! Rm145SM RM150SS . SAIZ 36-44 . And dapat semua ! Fuhh padu! Kualiti almost Originall!😍 ✅free paper bag Vans ✅free 1 stokin ✅dapat Invoice vans sekali! . Berminat terus klik link di bio.

Share 9 1
kaylarabeauty. SATU OFFICE , AKAK AKAK BAWANG DAH PANDANG PANDANG SIS. SIS RASA BANGG

SATU OFFICE , AKAK AKAK BAWANG DAH PANDANG PANDANG SIS. SIS RASA BANGGA PULA BILA PAKAI TREATMENT FOUNDATION CUSHION NI. . BILA TIME BREAK SOLAT. MASING2 LAMBAT BETUL NK SIAP MAKEUP. SIS TEPEK2 ZAZ ZAZ DAH SIAP.. HASIL NYA WOW FLAWLESS GITU.. . . BUKAN CANTIK JE.. MERAWAT SEKALI TAU.. 3 BAHAN ELOK UTK KULIT.. GERANIUM OIL, EKTRAK BEARBERRY , OLIVE OIL.. HAAA..BANYAK KAN😆😆 . NAK TAK DD CUSHION YANG DAH VIRAL DI INDONESIA THAILAND DAN BRUNEI? TEKAN LINK DI BIO "WAJIB ADA SATU FULL SET OBSESS BOX UTK SETIAP ORANG BERGELAR WANITA" Hi🙋🙋IM AZIE Trusted Agent OBSESS COSMETIC here😘 . Jom dapatkn pelbagai produk OBSESS utk extra gojess. Boleh COD @ Self pickup & postage EVERYDAY📮 📲 whatssap 👉 0182644804 untuk sebarang pertanyaan👌👌 Klik sahaja dibio . . COD Area 👇 🚗 BUKIT ANTARABANGSA 🚗 KERAMAT 🚗 HULU KELANG . Tekan link dekat bio profile for fast response 😘😘 #Obsesscosmetic #squadsyiera #Elyamor  #kaylarabeauty #muakl #muaselangor #codkl #codselangor #codbukitantarabangsa #makeuptutorial  #sayajualmakeup #makeup #flawless #vivyyusof #obesscosmeticskl #agenshahlam #Obsesscosmetics #jomcantik #Elyamor #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia #Iamfounder #iamfounderobsess #obsessmakeupparty #ddcushionobsess #fullcoveragefd

Share 1 0
dhiaraclosssset. KURUNG TEANNA
.
🌸Material Korean Crepe
🌸Selesa, tak panas, tak melek

KURUNG TEANNA . 🌸Material Korean Crepe 🌸Selesa, tak panas, tak melekap dibadan 🌸Nursing friendly 🌸Ada poket sebelah kanan baju 🌸Mermaid cutting 🌸10 pilihan warna . 🌺RM95SM/RM100SS FREE POSTAGE . #faraalipbuttersquad

Share 2 0
loveobsessglowing_world. Cara untuk guna mascara obsess untuk bulu mata bawah... Brush mascara

Cara untuk guna mascara obsess untuk bulu mata bawah... Brush mascara obsess ni memang direka khas untuk bulu mata lebih lentik dan mudah digunakan tanpa bergumpal....hasilnyer mestilah 👍👍👍👍😉 . . #obsesscosmetic #squadsyiera #Linsquadiamond #agentwanted #obsesscosmeticstokistsegamat #obsesswave #sayajualmakeup #sayajualmurahmurah #sephora #laneige #hudabeauty #rayaedition #neelofa #zahirahmacwilson #iamfounderobsess #travelkitobsess #cushionfoundationobsess #obsesskitapunya #training #birthdayeditionobsess #uitm #lipmatteobsess #vivyyusof #viral

Share 1 0
faraalipbutter_phg. Nampak sama tapi tak serupa tau ! LIMA FLAVOUR DESSERT #CreamyButterKi

Nampak sama tapi tak serupa tau ! LIMA FLAVOUR DESSERT #CreamyButterKiss yang terdiri daripada . . ✅ BUTTER PUDDING 🍮 ✅ BUTTER MILK 🥛 ✅ BUTTER CAKE 🍰 ✅ BUTTER NUT 🥜 ✅ BUTTER SCOTCH 🍯 . beruntung nyaaaa siapa dah dapatkan 5 flavour terus ni tau! sampai tahun tahun mendatang pun boleh pakai lagi..jimat dan cantik! Dan boleh buat stock, sebab NO MORE RESTOCK AGAIN ‼️bibir sihat tak kering & tak menggelupas dah dgn #CreamyButterKiss 💄💋💕 . . . Yang belum booking #CreamyButterKiss Ni, Jom whatsapp sis sekarang sebelum warna2 favourite korang sold out ‼️ Limited edition guys, jangan nanti menyesal tak dapatkan ‼️ . Pengambilan DROPSHIP, MINI AGENT & AGENT juga dibuka untuk semua. Jom jana income bersama #teamphiarich 💪💪 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 .📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . . . . #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #kasutmurah #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #ask2019 #xsperfectdrink #thenyut #cikpuangojes #nars #herv #lipmatte #mentormilenia2019 #shadedough #sobella #marykay #shaklee #irinenadia #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet

Share 3 0
slimvalletcom. Masih belum cuba PREMIUM GREEN COFFEE KLUBNA? 
anda rugi!.. Che ta pun

Masih belum cuba PREMIUM GREEN COFFEE KLUBNA? anda rugi!.. Che ta pun dh cuba &ramai lagi retis2 ,instafemes dh lama jaga badan mereka dgn klubna laleh . kerana kami menawarkan produk berkualiti yang mampu menjadikan anda bahagia dan tampil cantik dari luar dan dalam. . Bukan hanya menikmati kesedapan kopi hijau KLUBNA sahaja, malahan anda juga akan mendapat kesihatan yang baik dan rupa yang menawan. 😊😊 . Whatsapp 0147063530/Click link dibio❤ . #klubnalaleh #klubnalalehsetiaalam #klubnalalehbalakong #teamAFCIRCLE01099 #kurustanpadiet #vivyyusof #kuruslepasbersalin #dietkurus #kurussebelumnikah #perutkempis #jusdetox #klubna #laleh #ajimaura #klubnalalehshahalam #codklubnalalehsetialam #codklubnalalehbalakong #perutkempis #pehabesar #neelofa #azizanosman #bazaarpaknil #terapiinstagram #tiktokmalaysia #syukurselalu #lawak #gegarvaganza #paidreviewmalaysia #setiaalam #kurus

Share 50 18
coachizzanfariha. Berita baikkk untuk semuaaa. Promosi program cabaran kurus online semp

Berita baikkk untuk semuaaa. Promosi program cabaran kurus online sempena year end sale 2019 🙋🏻‍♀️ . Program Kurus Online Pertama di Malaysia 😍🔥🔥 . . apa yg anda akan dapat??? ✅Meal Plan 25 hari lengkap, 5x makan sehari. ✅ kita makan nasi. ✅ topik2 kurus and sihat harian. ✅ makanan gantian untuk breakfast & dinner 25 hari ✅ plan senaman lengkap. ✅ group coaching yg active. ✅ personal coaching dengan Coach Izan 😍. ✅ khas untuk intake DECEMBER, SNACKING COKLATTT 🍫 (mkn coklat punn boleh kurussss) . . anda boleh baca and like sahaja and tgok orang lain berjaya turunkan berat badan and sihat ATAU, and ambil tindakan untuk ubah diri anda 😉 . . Program Cabaran Kurus Online Intake DECEMBER 🙋🏻‍♀️ . Dibuka untk SLOT2 PANAS TERAWAL🔥🔥🔥 . 👉🏻 click link di bio coach ☝🏻 👉🏻 COKLAT FREE khas untk yg booking slot terlajuuuu 😍😍😍. . . Coach izan Online weight loss coach 0132989772 . . . #nakkurus #teamkurusfit #coachturunberatbadan #kuruscantik #kurussihat #kuruscepat #kurustanpalapar #bajubesar #jubahbesar #saizbesar #nakkuruscepat #fashionvalet #mirafilzah #vivyyusof #duckscarvestoletgo #ariani #neelofa #menusihat #makananviral #bubbletea

Share 7 0
mustveri.wardrobe. Cuba teka ni set apa?

Btw jangan risau korang boleh pilih nak bawal o

Cuba teka ni set apa? Btw jangan risau korang boleh pilih nak bawal or shawl,If bawal korang boleh pilih nak bidang 45" or 50",lip matte pun korang boleh pilih warna inner pun korang boleh pilihh tauu! FREE GIFT PUN ADAA TAUU! Kalau korang nak tahu dalam set ni ada apa lagi meh DM or Click je link dekat bio..sis akan assist uolls okiesss❤ #bawalbidang50 #bawalcotton #bawalchiffon #bawalcottonbidang50 #bawalgiftbox #bawalcottonbidang45 #bawalgiftset #bawalbidangbesar #bawalbidang45 dang #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonbidang50 #neelofa #vivyyusof #fashionvalet #tudung #bawalbidang50 #bawalmurah #malaysia

Share 3 0
obsesscosmetics_diba. Rasmi terus reward dari leader sebab dapat top agent bulan lepas hehe

Rasmi terus reward dari leader sebab dapat top agent bulan lepas hehe 💕💕 . Tq leader yg baik hati lagi cantik! . Korang nak tak setiap kali achieve target & top sale, leader bagi reward cantik2 meletop2?? . Ha jom join team diba skrg!! Diba sendiri training korang sampai jadi. Malah lebih baik drpd diba sendiri. Ikut rapat sampai dapat ok? . Ws diba skrg untuk buat duit skit2 lama2 jadi bukit, membanggakan ibu bapa, boleh tolong suami ckit2, boleh shopping utk diri swndiri, boleh menabung & byr ptptn 💰💰💲💲😍💕 . Ws dba 0135033428 or click link di bio untuk diba bantu korang sampai ke puncak kejayaan 😘😘 . . . . . #obsesscosmeticstaiping #obsesscosmetics #codkamunting #codtaiping #muaperak #muamalaysia #muataiping #tcf #ddcushion #loosepowder #lipmatte #eyeshadows #liptint #mekapcepat #mekapsimple #concealer #mascara #eyebrow #neelofa #vivyyusof #mekaptaiping #setmekap #mekuppengantin #perak #kedah #selangor #obsesswave #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #squadsyiera

Share 1 0
justkaymanbeauty. Alhamdulillah selesai COD di Tesco Parit Raja 💥
.
Thank you so much @

Alhamdulillah selesai COD di Tesco Parit Raja 💥 . Thank you so much @zrbtrsy_ for purchasing with me. . . Sette for first batch, now tunggu restock from stockist for second batch 😊 sebab kan haritu licin takaa semua items ❤️ . . Thank you Kayfairies ❤️ . #kaymanbeautyagent #kaymanbeauty #kaymanbeautyjelitakl #vivyyusof #nabellaanuar #kaymanmurah #kaymandropship #kaymancoduthm #kaymanjohor #kaymanbatupahat #kaymanuthm

Share 5 0
hidayah_beauty_obsess. Nak cantik dengan cepat??? jom team #squadladyD bantu hantar obsess co

Nak cantik dengan cepat??? jom team #squadladyD bantu hantar obsess cosmetics terus kepada korang . Terutamanya yang berada dekat area shah alam, kapar, rantau panjang, puncak perdana & puchong dapatkan dengan @ryulhana_journey_obsess cepat-cepat tau . Nak makeup cantik, simple n cepat pakai lah obsess cosmetics😘😘😘 . #obsesscosmeticscod #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #uitm #shahalam #codselangor #codsetiaalam #squadsyiera #dyxy #anasismrevival #squadladyD #ddcushionobsess #obsesswave #obsessnikitapunya #iamfounderobsess

Share 2 0
teeha_beauty_house786. Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍
benda bila dah menjadi, lari

Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍 benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... 😉😉😉 NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"🖒🖒🖒🖒🖒🖒 Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha 😘 ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : ❤Kenapa booster whitening laku keras??❤ . 📌Booster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal 📌Makan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut semua boleh hilang 📌Makan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . 📌Sesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha 📌Bebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM 📌Resdung / ekzema / kulit sensitif 📌Beribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai 📌Milk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #kedaikosmetikmurah #rampingkurus #cantik #putih #putihgebu #pinkish

Share 2 0
teeha_beauty_house786. Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍
benda bila dah menjadi, lari

Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍 benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... 😉😉😉 NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"🖒🖒🖒🖒🖒🖒 Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha 😘 ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : ❤Kenapa booster whitening laku keras??❤ . 📌Booster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal 📌Makan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut semua boleh hilang 📌Makan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . 📌Sesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha 📌Bebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM 📌Resdung / ekzema / kulit sensitif 📌Beribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai 📌Milk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #kedaikosmetikmurah #rampingkurus #cantik #putih #putihgebu #pinkish

Share 1 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
teeha_beauty_house786. Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍
benda bila dah menjadi, lari

Ramai nya yg nk gebus gebas , ...👍👍😍😍 benda bila dah menjadi, laris macam goreng pisang .... 😉😉😉 NAK PUTIH SATU BADAN TAPI TAKUT INJECTION ??? . Macam mana tu ? Meh rapat-rapat kita nak citerr Memperkenalkan.. ************************************************ "BOOSTER WHITENING BY NSHHAZ BEAUTY" ************************************************ "Dengan 3 kapsul je dah nampak kesan kulit makin gebu , parut jerawat makin pudar , jerawat dah mula segan nak naik , kulit dah tak berminyak kalau tak , tak sampai tengahari minyak kat muka dah boleh goreng ikan senggugut pun dah takde.. period makin lancar. Memang berbaloii"🖒🖒🖒🖒🖒🖒 Beribu testimoni yang berjaya jom cuci mata kat ig kak teeha 😘 ******************************************************************* Antara kelebihan BOOSTER WHITENING NSHHAZ BEAUTY dari produk lain : ❤Kenapa booster whitening laku keras??❤ . 📌Booster whitening dapat memutihkan 5x ganda daripada kulit asal 📌Makan 1 hingga 3 kapsul dah ada kesan , kulit makin cerah , Jerawat parut semua boleh hilang 📌Makan 1 biji Untuk 4hari .. Xpayah mkn tiap2 hari mcm suppliment lain . 📌Sesuai untuk org nak cantik tapi MALAS haha 📌Bebas kimia , HALAL dan bertaraf kan GMP DAN LULUS KKM 📌Resdung / ekzema / kulit sensitif 📌Beribu testimoni berjaya dan menjadi bualan ramai 📌Milk booster untuk ibu yang menyusukan anak ======================================= 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW 👉www.wasap.my/601117884661/BW #nshazzboosterwhiteningmurah #boosters #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteingpremium #boosterwhiteninghq #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningsabah #sayajualboosterwhitening #nursajat #amyrarosli #fashasandha #vivyyusof #baazarpaknil #baazarpaknilmurah #kedaikosmetikmurah #rampingkurus #cantik #putih #putihgebu #pinkish

Share 0 0

- SEMUA UJIAN ALLAH BERI TANDANYA ALLAH SAYANG - ALLAH tahu manusia yg diberi ujian pasti ia kuat untuk mengharunginya Banyakkanlah beramal dan dekatkan diri kepadanya Kepada Allah tempat kita mengadu dan berserah segala urusan di dunia ini . . Siapa nak saya guide macam mana cara dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. 👉 KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. 👉 Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya💪🔥 @coachirahasan Online Coach Ira 📲018 955 4953 . #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #bajubesar #jubahbesar #lisasurihani #neelofa #neelofalipmatte #klsentral #vivyyusof #ootd #duck

Share 5 0
asmiracleshop. Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea.

Ade tiga pi

Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea. Ade tiga pilihan warna, Liptint Strawberry 🍓 - efek bibir pink pink doll gittew . Liptint Peach 🍑 - very the natural kaler. oren dia light light manja je . Liptint watermelon 🍉 - efek bibir merah merah delima yang sangat cantik . 👍🏻packaging kiut 👍🏻bau buah 👍🏻warna tahan lama 👍🏻sesuai pakai daily Nak bibir mungil nampak merah natural? Terus wassap sis Jura for fast respon okay. Link whatsapp ade kat bio 🥰 . . #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasale #liptintsobella #liptintmurah #liptintkorea #sobellapayapulai #sobellasolawaa #muamalaysia #liptintmurahmalaysia #dropshipwanted #sobellagelangpatah #codtemerlohmentakab #muamalaysia #liptintpink #Memtakabpahang #liptintpink #bibirpink #bibirmungil #ctdk #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak

Share 6 0
asmiracleshop. Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea.

Ade tiga pi

Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea. Ade tiga pilihan warna, Liptint Strawberry 🍓 - efek bibir pink pink doll gittew . Liptint Peach 🍑 - very the natural kaler. oren dia light light manja je . Liptint watermelon 🍉 - efek bibir merah merah delima yang sangat cantik . 👍🏻packaging kiut 👍🏻bau buah 👍🏻warna tahan lama 👍🏻sesuai pakai daily Nak bibir mungil nampak merah natural? Terus wassap sis Jura for fast respon okay. Link whatsapp ade kat bio 🥰 . . #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasale #liptintsobella #liptintmurah #liptintkorea #sobellapayapulai #sobellasolawaa #muamalaysia #liptintmurahmalaysia #dropshipwanted #sobellagelangpatah #codtemerlohmentakab #muamalaysia #liptintpink #Memtakabpahang #liptintpink #bibirpink #bibirmungil #ctdk #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak

Share 4 0
asmiracleshop. Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea.

Ade tiga pi

Rahsia bibir merah merah pink semula jadi bak awek Korea. Ade tiga pilihan warna, Liptint Strawberry 🍓 - efek bibir pink pink doll gittew . Liptint Peach 🍑 - very the natural kaler. oren dia light light manja je . Liptint watermelon 🍉 - efek bibir merah merah delima yang sangat cantik . 👍🏻packaging kiut 👍🏻bau buah 👍🏻warna tahan lama 👍🏻sesuai pakai daily Nak bibir mungil nampak merah natural? Terus wassap sis Jura for fast respon okay. Link whatsapp ade kat bio 🥰 . . #sobellacosmetics #sobellabeauty #sobellasale #liptintsobella #liptintmurah #liptintkorea #sobellapayapulai #sobellasolawaa #muamalaysia #liptintmurahmalaysia #dropshipwanted #sobellagelangpatah #codtemerlohmentakab #muamalaysia #liptintpink #Memtakabpahang #liptintpink #bibirpink #bibirmungil #ctdk #vivyyusof #mirafilzah #zizanrazak

Share 10 0
faraalipbutter_phg. #feedbackcustomers 
Insan bertuah yang dapat try 
#CreamyButterKiss aw

#feedbackcustomers Insan bertuah yang dapat try #CreamyButterKiss awal dari yang lain 😍 . . Menu #CreamyButterKiss ni ada *LIMA* tau & its very *EXCLUSIVE* also *LIMITED EDITION* 😍 Once sold out, HQ takkan restock dah. Special sangat sape yg dapat ni 💕 . Yang best, Semua colour hot hot dan trend terkini. Semua berasas kan DESSERT gitew 🍰 Korang dengar nama2 ni pon mesti rasa nak makan, tu belum ambil bau lagi 😂 Kalau dah bau nanti jangan makan pulak!! . Yang belum booking #CreamyButterKiss Ni, Jom whatsapp sis sekarang sebelum warna2 favourite korang sold out ‼️ Limited edition guys, jangan nanti menyesal tak dapatkan ‼️ . Pengambilan DROPSHIP, MINI AGENT & AGENT juga dibuka untuk semua. Jom jana income bersama #teamphiarich 💪💪 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 .📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . 📲 0 1 7 9 2 1 4 2 7 6 📲 . . . . #farahanimrazak #faraalipbuttersquad #makeupmurahmalaysia #lipstik #lipbalm #cubremi #vivyyusof #xsperfectdrink #thenyut #cikpuangojes #nars #herv #lipmatte #mentormilenia2019 #shadedough #sobella #marykay #shaklee #irinenadia #minaz #modvier #modelmuslimah #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet

Share 1 0
aowaleetkajang.zura. Senarai bahan-bahan dalam #aowaleet .
Bau minyak yang sangat menenangk

Senarai bahan-bahan dalam #aowaleet . Bau minyak yang sangat menenangkan membuatkan si manja ibu2 tidur dengan lena. . Walaupun ada yang kata harga mahal tapi percayalah kalau nak dibandingkan dengan khasiat yang ada dalam minyak nie, its worth money value! . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp . 📲 0166204784 📲 0166204784 📲 0166204784 . COD AREA KAJANG, BANGI & PUTRAJAYA . #aowaleet #aowaleetkajang #aowaleetbangi #aowaleetputrajaya #codkajang #codbangi # codputrajaya #babyexpo2019 #minyakbayi #asma #batukberkahak #selsema #tipsbaby #halalhomemade #buymuslimfirst #barangbaby #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ibumengandungmalaysia #ibumenyusu #ibuberpantang #pantanglife #vivyyusof #aliffsatar #minyakterapi #produkbumiputera

Share 3 0
aowaleetkajang.zura. Dalam #aowaleet memang ada banyak bahan tapi ini antara main ingredien

Dalam #aowaleet memang ada banyak bahan tapi ini antara main ingredients yang banyak membantu dalam melegakan batuk, kahak & selsema. . Bau minyak yang sangat menenangkan membuatkan si manja ibu2 tidur dengan lena. . Walaupun ada yang kata harga mahal tapi percayalah kalau nak dibandingkan dengan khasiat yang ada dalam minyak nie, its worth money value! . Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp . 📲 0166204784 📲 0166204784 📲 0166204784 . COD AREA KAJANG, BANGI & PUTRAJAYA . #aowaleet #aowaleetkajang #aowaleetbangi #aowaleetputrajaya #codkajang #codbangi # codputrajaya #babyexpo2019 #minyakbayi #asma #batukberkahak #selsema #tipsbaby #halalhomemade #buymuslimfirst #barangbaby #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ibumengandungmalaysia #ibumenyusu #ibuberpantang #pantanglife #vivyyusof #aliffsatar #minyakterapi #produkbumiputera

Share 3 0
obsess.cosmetics_my. TRAVEL KIT SET BY OBSESS 💖
. .
. 
Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5

TRAVEL KIT SET BY OBSESS 💖 . . . Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5 minit pon boleh siap Ramai tak tahu makeup ni semua orang boleh buat .Ramai tak tahu dengan Obsess semua benda jadi mudah. Ramai orang ingat kena pergi beli dekat cik poraa baru makeup onz point hurm🧐 Sedangkan dengan Travel kit obsess cosmetics ni dah cukup complete! Senang nak pakai! Tepek tepek tenyeh sikit sapu sapu dah siap. Makeup pagi sampai ke petang Glowinggg😚 muka nampak lagi beseri so kita pon akan makin confidenttt. . . #obsess #obsessmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #obsesseyeshadow #obsessions #makeuop #obsess #obsesscosmetic #forever #obsesscosmeticmalaysia #obsesslipmatte #makeupobsession #makeup #naturalmakeup #lipmatte #lipstick #makeupjunkie #makeuplook #rayamakeuplook #intrend #isterisultan #vivyyusof #miaahmad #nelydiasenrose #uqashasenrose #sultankelantan

Share 15 0
obsess.cosmetics_my. TRAVEL KIT SET BY OBSESS 💖. . . 
Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5

TRAVEL KIT SET BY OBSESS 💖. . . Ramai tak tau kalau nak makeup ni 5 minit pon boleh siap Ramai tak tahu makeup ni semua orang boleh buat .Ramai tak tahu dengan Obsess semua benda jadi mudah. Ramai orang ingat kena pergi beli dekat cik poraa baru makeup onz point hurm🧐 Sedangkan dengan Travel kit obsess cosmetics ni dah cukup complete! Senang nak pakai! Tepek tepek tenyeh sikit sapu sapu dah siap. Makeup pagi sampai ke petang Glowinggg😚 muka nampak lagi beseri so kita pon akan makin confidenttt. . . #obsess #obsessmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #obsesseyeshadow #obsessions #makeuop #obsess #obsesscosmetic #forever #obsesscosmeticmalaysia #obsesslipmatte #makeupobsession #makeup #naturalmakeup #lipmatte #lipstick #makeupjunkie #makeuplook #rayamakeuplook #intrend #isterisultan #vivyyusof #miaahmad #nelydiasenrose #uqashasenrose #sultankelantan

Share 5 0

NEW COLLECTION ✨ . 🌸SW SKIRT PLEATED LINDA🌸 . 🌻Free size 🌻DM or whatsapp for measurements & details . . 🚶‍♀ Walk in @suraya_wardrobe . 🏢 Lajuran SMO Bookstore Jerteh . 🏢 Bersebelahan Kedai Fujifilm . . Nak order? Tekan jer link di bio atau bawah ni ok 😊 . www.wasap.my/60199811001 . www.wasap.my/60199811001 . www.wasap.my/60199811001 . #surayawardrobe #butikvendor #butikmuslimah #naelofarhijab #nhauthorizedstokist #pallazo #khimar #dress #abaya #jubahbatik #batikdiamond #tudungbawal #skirtmuslimah #skirt #bellaammara #leeyanarahman #vivyyusof #besut #terengganu

Share 3 0
obsess.cosmetics_my. “ KULIT SENSTIVE BOLEH PAKAI KE FOUNDATION NI?” 😖

Jangan risau untuk

“ KULIT SENSTIVE BOLEH PAKAI KE FOUNDATION NI?” 😖 Jangan risau untuk kulit senstive pon boleh pakai Treatment Cushion Foundation ni kenapa? Sebab selain pakai makeup TCF Ni jugak membantu untuk merawat kulit korang. Apa lagi yang best? Ini bukan foundation biasa biasa. Obsess Treatment Cushion Foundation ni boleh merawat sekali skin korang yang pentingg ada SPF 50 boleh menghalang sinaran UV dari merosakkan kulit korang Kelebihan: Antara tiga bahan utama yang terdapat dalam tcf ni ialah 1. Olive Squalane Oil -Untuk melembutkan dan melicinkan kulit -Mengurangkan garis kedutan -Melindungi kulit dari sinaran Uv 2. Geranium Oil -Dapat melegakan kesan pedih dan merah di kulit -Sangat bagus untuk kulit sensetif -Boleh Melawan Bakteria yang menyebabkan jerawat 3.Bearberry -Ekstrak semulajadi untuk memutihkan kulit -Boleh Mengecutkan jerawat -Sangat bagus untuk mencerahkan kesan parut dengan pengunaan yang beterusan UNTUK ORDER WHATSAPP 016 4406424 atau KLIK LINK BIO DI WS😚 #cushionfoundation #obsess #obsessmalaysia #obsesscosmeticmalaysia #obsesseyeshadow #obsessions #makeuop #obsess #obsesscosmetic #forever #obsesscosmeticmalaysia #obsesslipmatte #makeupobsession #makeup #naturalmakeup #lipmatte #lipstick #makeupjunkie #makeuplook #rayamakeuplook #intrend #isterisultan #vivyyusof

Share 7 0
obsesscosmetics_diba. Stock baru dah sampai uols.. Jom2 cepat grab items fav korang sementar

Stock baru dah sampai uols.. Jom2 cepat grab items fav korang sementara masih panass.. 💗💗 . Nnt dh hbis kna tunggu sis restock lagi ha.. Rugi la xpakai obsess start skrg sebab bila dh pakai mst korg menyesal kenapa aku baru kenal obsess mcm sis dulu huhu . Jom2, lip matte pun byk pilihan tau. 7 color all ready stock!! 😚😚 . Ws dba lekas 0135033428 or klik link di bio for fast response 😘 . . . . . #obsesscosmeticstaiping #obsesscosmetics #codkamunting #codtaiping #muaperak #muamalaysia #muataiping #tcf #ddcushion #loosepowder #lipmatte #eyeshadows #liptint #mekapcepat #mekapsimple #concealer #mascara #eyebrow #neelofa #vivyyusof #mekaptaiping #setmekap #mekuppengantin #perak #kedah #selangor #obsesswave #obsessddcushion #obsesscosmeticscod #squadsyiera

Share 0 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});