(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Statistics

Wan Namiron wannamiron wannamiron Posts

kwn kwn jom ke website KLfm..vote lagu saya AKU HANYA WANITA nyanyian @aishasafia . Saya tak reti nak hantar radio swasta. Rtm je saya tau..jadi layan la kat radio radio RTM. Carta Klfm setiap Sabtu pukul 2pm dah mula dah..tq ye kwn kwn..nanti saya dah tau nak hantar ke Radio swasta insyaAllah kwn kwn boleh dengar di mana mana sahaja..youtube pun dah ada di channel Erfan Studio. tapi biasa biasa jela punya editing..pelan pelan kayuh.

Share 11 0

Jom Jam Akustik Klfm 97.2 RABITAH 13 Dec 2019. #klfm972 #live

Share 9 0

otw sarapan..kesejukan melampau..14°C

Share 23 0

cuci cuci mata dulu..

Share 14 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ni nama dia Hafiz..dia OKU lembam..dia niaga air kelapa depan gerai kuih saya.. Hafiz: Abg pernah bercuti luar negara tak? Aku: Tak pernah..paling jauh Sabah je piz.. Hafiz: Ada satu je negara yg tak boleh gi bercuti.. Aku: Negara Apa piz..? Hafiz: Palestine..

Share 26 0

kena cuba layan bebudak ni..

Share 18 4

voc dubbing @tierashamiera_official @arill_rb

Share 18 2

pulih semangat anak pungut ni..

Share 9 0
wannamiron. Tahniah Ezam Akar..dpt menantu lagi..ini baru betul @akar_official_ @b

Tahniah Ezam Akar..dpt menantu lagi..ini baru betul @akar_official_ @bobakaar1 @tokjiebassist

Share 9 0
wannamiron. otw kenduri kawin anak kawan di sepang.stanby... #kenduri  #kendurikah

otw kenduri kawin anak kawan di sepang.stanby... #kenduri #kendurikahwin #nofilter

Share 16 2
wannamiron. Alfatihah buat Dato Nassier wahab. dikhabarkan meninggal dunia sebenta

Alfatihah buat Dato Nassier wahab. dikhabarkan meninggal dunia sebentar tadi 5 dec 12.45am. #nassierwahab #klfm #rtm @caaldidi @djndklfm @taufiqismailsalim @azamsmileofficial

Share 36 4

lirik dalam proses..part last..nak buat loghat sabah tak reti..kita balun dulu..

Share 17 0
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ini che mat..atau pak mat..ni rakan lepak petang petang kat gerai..banyak kisah dia..dia adalah bekas askar..dan kini dia dihidapi sakit mental..tapi terkawal..

Share 20 0

miangkam..kap kun khap..sawadeekhap.. boleh oder kat @nara_shine rm5.00 sepeket..padu..

Share 12 0

owwkay..pinggang dah ok sikit..jadi mari kita kayuh rezeki hari ni..

Share 31 4

pekena air panas selayang sekejap.. #hotsprings #airpanasselayang #airpanas #urat

Share 23 0

dah seminggu wife tak sihat..jadi saya keluarkan segala ilmu di dada..cuba teka lauk apa saya masak ni. #mancooking #suamimasak

Share 17 10

sesi pembelajaran gitar..

Share 15 0

solo track janji segenggam debu @azrain_official #guitarista #solo #wannamiron #yamaha #yamahargz621

Share 23 1
Advertisement
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

demo time..@ziziemansor

Share 13 1
wannamiron.

.................

Share 16 0

Anderson Kalang try to understand me how its play n sound. Sape' #guitarista #sape'

Share 18 0

boleh tahan korang punya otw..lebam dah ni..

Share 25 2